Poengdeling i lørdagskampen

Mjøndalen kom tilbake to ganger mot Elverum.

Gjestene gikk på fra start med voldsom optimisme, men det var Mjøndalen som burde tatt ledelsen først, Bojang bruker sin enorme fart forbi forsvarerne, ender opp 1 mot 1 mot keeper, Fredrik Tervaniemi, Bojang nøler litt før han skal skyte og en Elverum spiller snapper ballen.
Det har kun gått fire minutter, kun et par minutter etter Mjøndalens sjanse kommer det første målet favør Elverum, Marius Hagen får stå helt umarkert i feltet og stanger inn 1-0 til gjestene fra Hedmark.

Stygg skade

Boye går i bakken etter 12 minutter, blir liggende et par minutter, leger og røde kors kommer for og hjelpe til, Mjøndalens toppscorer fikk slått pusten ut av seg i en duell med en Elverum spiller samtidig får han en ball i hodet og faller om. Minuttene etter kommer han seg på bena og går av banen. Blir byttet ut mot Thomas Sørum.

39 minutt slår Mads Hansen et inlegg som Gauseth får en avslutning mot keeper som gir retur, der står Jibril Bojang og banker ballen i nettaket. Fortjent 1-1 scoring.

Lagene går inn i garderoben på stillingen 1-1. Hedmarkslaget gikk fryktløst tilverks og fikk ballen i nota allerede etter 4 minutter. Mjøndalen kom seg mer og mer inn i kampen og fikk den fortjente scoringen etter 39 spilte minutter ved Jibril Bojang.

Kun 10 minutter ut i andre omgang tar Elverum nok en gang ledelsen, denne gang er det Sivert Solli som noterer seg på scoringslisten. Et svakt tilbakespill fra Petter Martinsen mot Bokwe og Solli snapper ball, runder først en Mjøndalen spiller før han runder keeper og triller den rolig i mål. Tabbe av en ellers god Martinsen fører til at gjestene får ledelsen 2-1.

Sørum skadet

Sørum er i knestående og det ser ut til at en gammel skade har blitt slått opp. Sørum går fortvilende i garderoben. Inn kommer Mathias Fredriksen.

Mjøndalen får frispark drøyt 20 minutter før slutt, Petter Martinsen ser at Pontus Silfwer står umarkert i 16 meteren, legger den langs bakken til svensken som banker ballen i nærmeste kryss fra 10 meter. Fint innøvd trekk fra hjemmelaget. 2-2 vi er like langt igjen.

Det ender 2-2 på Isachsen Stadion. Gjestene fra Hedmarken hadde masse energi i starten av begge omganger og tok ledelsen 1-0 i første omgang og 2-1 i andre omgang. Mjøndalen hadde nok av sjanser til og avgjøre på men det ville seg ikke. Det ender med poengdeling, Elverum er langt nede på tabellen og er fornøyd med alle poeng de får. Hjemmelaget derimot er meget skuffet. Hjemmekamp mot et såpass svakt lag skal slås på hjemmebane uansett. Mjøndalen er nå oppe i 19 ubeseirede kamper på Isachsen stadion.

Mjøndalen-Elverum 2-2 (1-1)

• MÅL; Mjøndalen: 1-1 Jibril Bojang (39), 2-2 Pontus Silfwer (69)

• MÅL; Elverum: 0-1 Marius Hagen (4), Sivert Solli (54)

• Mjøndalens lag 4-4-2: (Keeper) Bokwe; (Forsvar) Martinsen - Sell - Arneberg - Hansen; (Midtbane) Gauseth - Lindseth - Silfwer - Pellegrino; (Angrep) Boye - Bojang

• Elverums lag 4-3-3: (Keeper) Fredrik Tervaniemi (Forsvar) Igor Cukovic - Sukala - Persgård - Neersveen; (Midtbane) Hagen - Svindland - Layouni: (Angrep) Enkerud - Solli - Cirak

• Gule kort: Elverum: Simen Simenstad (89) Mjøndalen: Amahl Pellegrino (90)

• Bytter hjemmelag: UT: Boye, inn Sørum (16) UT: Sørum, inn Fredriksen (59) Ut Bojang, inn Hellum (76)

• Bytter bortelag: UT: Layouni, inn Simenstad (66) UT Solli, inn Bellchen (83)