Pelle snudde kampen med hattrick

Bom, bom og bom før pause. Pelle, Pelle og Pelle etter.

Kampen har rundet det syvende minutt, Kristoffer Ødemarksbakken hos gjestene får stå alene på drøyt 20 meter, skrur ballen inn bak Marco.

I det 16 minutt blir Boye felt, velger selv og ta straffen, setter straffen over mål.

Mjøndalen har en del sjanser til og få omsatt i scoring, men det vil seg ikke for de brune, det flokker seg med Kisa spillere gang på gang, nærmeste sjansen Mjøndalen har kommet er ved en corner. Mye klabb og babb før gjestene får klarert.

Dommer blåser til pause og gjestenes trener Vegard Skogheim kan smile bredest.

Ny giv etter pause

Fem minutter tar det før en pasning fra Bojang kommer til Pelle som står fri på bakre og banker inn utlikningen. Vegards peptalk prat i pausen ser ut til og ha satt sine spor.

Bojang løper ifra Kisa-forsvarerne, Pelle lurer igjen på bakre stolpe og setter inn sitt andre for dagen. Bak mål står også Pelles kamerater og jubler ellevilt.

Boye i feltet prøver seg på skudd treffer keeper, Pelle triller igjen inn for tredje gang i kampen, som den målsniken han er var også dette målet like ved bakre stolpe.

Vegar Hansen har tydelig sagt akkurat hva han mener i pausepraten og det lyttet spillerne til og viste frem briljant spill. Det var et helt annet Mjøndalen lag vi fikk se etter pausen.

Vanligvis pleier vi og se et Mjøndalen i fyr og flamme i første omgang, men denne kveldens andre omgang tilhørte hjemmelaget og Pellegrino som scoret hattrick på 25 minutter ut i 2. omgang. I det 83 minutt var Pelle svært nære og sette sitt fjerde for dagen, men dessverre måtte han gi tapt denne gangen.

Det ender med 3-1 seier over Ull/Kisa. En solid og underholdende 2. omgang ga tilskuerne mer enn inngangsbilletten.