Ny storseier

Mads Gundersen med hattrick da Mjøndalen vant stort mot Fram Larvik.

Mjøndalen tok i mot Fram Larvik til ny treningskamp lørdag ettermiddag. Strålende forhold på stadion til tross for vanskelig vær. Stadionsjef Grøstad jobbet hardt og var dermed klar for årsfest i MIF senere på kvelden. En årsfest som er et populært innslag i vinterkulden her i klubben. Selvfølgelig stiller hele A-laget og har en trivelig kveld med klubbmedlemmer og ansatte.

Fram Larvik gjorde en god sesong i fjorårets PostenNord-liga og er ventet i toppen også i år. Fram har lange tradisjoner og satser hardt for å komme tilbake til toppfotballen igjen. Seriemesterskap i 49/50 begynner å bli lenge siden, og Larvik tørster etter flere fotballopplevelser i byen. Laget ledes av ikke ukjente Petter Belsvik som sist scoret på Nedre Eiker i 1996 (da mot Godset faktisk).

Tre kjappe

MIF gikk ut i et høyt tempo og skapte fire store sjanser det første kvarteret. Fram Larvik hadde noen overganger og en stor sjanse etter et innlegg omtrent halvveis i omgangen. Så var det tid for tre fine scoringer av MIF.

Først var det Ylldren Ibrahimaj som kontrollert satte et innlegg fra venstre i kassa. Deretter fulgte Jonathan Lindseth opp med et nydelig skudd i lengste, før Boye satte inn 3-0 etter fint spill i Fram’s 16-meter.

Første kvarteret etter pause ble det mye frem og tilbake. Fram kom mer med i kampen. I det 60. minutt gjorde MIF fire spillerbytter: Ut gikk Solholm Johansen, Dio, Boye og Ibrahimaj. Inn kom Sell, Mads Hansen, Gundersen og Scriven.

Gundersen med hattrick

Mange flotte angrep utover i omgangen, og det ble stort sett enveiskjøring. I det 71. minutt gjorde Gundersen 4-0 på en flott avslutning, etter en god kontring. Nytt godt angrep fulgte og igjen var det Gundersen som scoret. Herlig løp i boks resulterte i 5-0. Etter 88 minutter setter Gundersen inn sitt tredje og fullfører hattricket. Et herlig angrep avsluttes enkelt alene med keeper.

Totalt sett var dette en ny god gjennomkjøring. Mange spillere er gode for tiden, spesielt imponerer Lindseth, Ibrahimaj og Jonsson. Det offensive spillet er veldig bra, og vi skaper mange store sjanser. Relasjonene er også gode, og grunnspillet er effektivt.

Vi takker Fram Larvik og dommerne for kampen, og ønsker lykke til med sesongen 2018.