Ny stadion-inngang

Byggingen av ny inngang er full sving på Isachsen stadion.

Annonse:

Du har kanskje lagt merke til gravemaskiner fra Isachsen som har fjernet hele den sør-vestlige svingen på stadion. Grunnen til byggevirksomheten er at der kommer det en ny hovedinngang om et par måneder.

Hjørnet på stadion skal inneholde et drøyt 200 m2 bygg som huser billettsalg, mifshop, toaletter og kiosk. I tillegg blir det lager til utstyr og varer og en garasje til maskiner.

- Planen er jo at det blir byggestart for ny tribuneside langs Hagatjernveien en gang etter serieslutt. Derfor var vi avhengig av å etablere en ny inngang med nødvendige fasiliteter innen rivingen starter på langsiden. Håpet er å kunne ta i bruk den nye hovedinngangen på den siste hjemmekampen i starten av november, sier daglig leder for MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Det nye bygget vil ligge på bakkeplan. For å komme seg til ståtribunen og Buskerud Storsenter-tribunen blir det trapper.

- Ny MIFshop blir helt strålende for klubben. Her vil det mye aktivitet og bedre tilgjengelighet for våre medlemmer og supportere. Enten man skal ha seg nytt klubbutstyr, et skjerf før kampen eller kjøpe billetter, sier Karlsen.

Ståtribunen vil bli redusert med 200 plasser fordi bygget spiser seg inn på kortsiden.

Førstkommende søndag (Mjøndalen-Notodden) vil ståtribunen være stengt grunnet utbyggingen, men planen er å åpne den igjen 25. september når Aalesund kommer på besøk. Under kampen mot Notodden vil alle med sesongkort på ståtribunen få fri tilgang til Glitre Energi-tribunen. Prisen for enkeltbillett er også satt ned til 150 kroner (voksen).

Annonse fra Obos-ligaen: