Matchvinner på første spark

Mjøndalen havnet under, men snudde kampen på fem minutter.

Hjemmelaget gjestet Hamarkameratene som søndag kveld kom med godt og vel 100 tilskuere fra Hamar til Isachsen Stadion.

De brune åpnet best og hadde 5-6 cornere det første kvarteret, men ingen scoringer for de brune. Det nærmeste bortelaget kom scoring i første omgang var ved Markus Solbakken, som klemte til fra distanse og Jonsson måtte gi bort en corner.

Sløste med sjansene

Samarbeidet på venstresiden mellom Vetle Dragsnes og Dio var også meget bra, gode kombinasjoner seg imellom. Gjestene hadde også sitt og bidra med i kampen, de var pasningssikre og testet keeper Jonsson fra distanse ved et par anledninger. Det ble bare noen løse kanoner første 45.

Hjemmelaget prøvde og utnytte Ham/Kams feil høyt i banen og fikk noen noen kontringer de absolutt burde tatt bedre vare på. Etter 35 minutters spill ble en Kamma-spiller liggende nede i eget felt etter en duell med Jibril Bojang. Dommer blåste i fløyten til hjemmelagets store fortvilelse som var høyt i banen.

Det gikk snaut fem minutter etter hvilen før Osseynou Boye måtte gi seg. Inn kom Andreas Hellum.

Sondre utlignet

I det 77 minutt scoret bortelaget ved Lars Brotangen. Svak klarering av de brune på en corner. Ballen trillet mot stolpen og gjestene fikk en enkel jobb da de tuppet inn ballen som lå til pynt på streken.

På et frispark noen minutter senere i det 83. min utliknet hjemmelaget. Et innlegg ble slått inn fra Ylldren Ibrahimaj, som endte opp hos Sondre Solholm Johansen som igjen headet ballen over alt og alle i feltet og ballen dalte inn i mål. 1-1 på Isachsen Stadion.

Super-innbytte

Mahmoud Eid hadde så vidt rukket å entre banen før han mottok ballen, vendte opp og banket ballen kontant i hjørnet fra 12 meter. Mjøndalen hadde snudd kampen på fem minutter. Mesterlig bytte fra Vegard Hansen.

Alle tre poengene ble til slutt værende i Mjøndalen. Dette er Mjøndalens fjerde strake seier for sesongen. Laget klatrer samtidig opp på tredjeplass - fortsatt like mange poeng som Sogndal på direkte opprykksplass..

Mjøndalen-Ham/Kam 2-1 (0-0)

• Isachsen Stadion: 1.628 tilskuere

• 0-1: Lars Brotangen (77)

• 1-1: Sondre Solholm johansen (83)

• 2-1: Mahmoud Eid (87)