Målrik U19-kamp

MIF U19-Åsane 6-3

Ny seier i Nasjonal serie for U19.

U19 tok 3 nye poeng i hjemmekampen mot Åsane søndag etter at snøværet holdt på å stoppe kampen i 2 omg.

MIF kom best igang og tok ledelsen etter bare 7 min hvor Tony Johannesson var fint fremme på en retur. Etter dette kom Åsane mer med og scoret faktisk 3 enkle mål i løpet av en femten minutters periode mellom det 15 og 30 mnutt. Syver Eriksen reduserte for MIF rett før pause i en noe rotete omgang fra begge lag med oppjaget tempo. MIF var det beste laget og vant sjansestatistikken 7-3.
I 2 omg dominerte hjemmelaget i enda større grad og lagde noen vakre scoringer. 3-3 etter 54 min hvor Sebastian Knutsen la inn til Fran Bamenye . MIF gikk opp i ledelsen i det 66 minutt hvor Tony Johannesson lagde sin andre for dagen. Kvarteret før slutt punkterte MIF kampen når Frank ogs å fikk sin andre scoring med et vakkert skudd i krysset. Da snødde det også temmelig tett og kampens gode dommer Edvard Helgerud vurderte flere ganger å stoppe matchen. Denne ble allikevel fullført og Moussa Lubindu fikk æren å sette MIFs sjette scoring på overtid etter vakkert innlegg fra Simon Skogestad.

Dermed slo MIF raskt tilbake etter tapet i Tromsø forrige helg og er nå med helt i teten i Nasjonal G19 serie. Laget besto av flere første års juniorer fra start hvor 2003 spiller Mats Røisgaard også fikk noen minutter på slutten.