Knepent tap mot LSK

Lillestrøm avgjorde på to minutter i andre omgang.

Mjøndalen startet treningskampen mot Lillestrøm med prøvespiller Georges Bokwe mellom stengene. På topp var det Thomas Sørum og Boye som skulle utfordre Eliteserie-forsvaret til LSK.

Kun fem minutter ut i kampen måtte MIFs talentfulle midtstopper William Sell forlate banen på grunn av en hodeskade. Inn kom Magnus Sylling Olsen.

Perle fra Pelle

Etter at bortelaget hadde hatt en visst press det første kvarteret, tok Mjøndalen over. Flere gode sjanser ble rullet opp fra begge kanter og LSK hadde tidvis store problemer med å få bukt med den hurtige fireren på topp.

Med 35 minutter spilt satt også scoringen for Mjøndalen. Kingsley kjempet seg elegant ned til dødlinja og la inn. Boye bommet på skuddforsøket og ballen havnet hos Amahl Pellegrino. Han tok ned kula og satte den kontant i hjørnet med vrista. 1-0.

To på to minutter

I 2. omgang var Lillestrøm langt mer med på notene og fikk kampen inn i sitt spor. Utligningen kom etter at MIFs høyreside var delvis blottlagt. Simen Kind Mikalsen fikk det til å se veldig enkelt ut da han bredsidet ballen i lengste hjørnet til 1-1.

To minutter senere klønet prøvespiller Georges Bokwe det til med ballen i beina og LSKs Mads Håkenstad kunne trille ballen i tomt bur. 1-2.

Mjøndalen presset på for å få uavgjort, men selv om sjansene var gode kom aldri målet. Innbytterne Lars Fuhre og Andreas Hellum fikk hver sin mulighet helt på tampen, men skuddene var ikke av den dødelige sorten.

I sum en jevnspilt kamp hvor lagene hadde hver sin omgang. Lillestrøm gjorde akkurat nok til å dra i land seieren, mens Mjøndalen viste gode takter når to uker gjenstår til seriestart.

• Midtbane: Amahl Pellegrino (Lars Fuhre etter 76. min), Pontus Silfwer, Jonathan Lindseth, Kingsley Olie

• Angrep: Thomas Sørum (Simonas Stankevicius etter 45. min), Ousseynou Boye (Andreas Hellum etter 79. min)