Seier og uavgjort i Nasjonale serier

Både MIF U19 og U17 var i aksjon denne helgen.

Ullensaker/Kisa - MIF U19 0-6, Nasjonal G19

Lørdag 19/5 var det ny kamp i Nasjonal G19 mot Ull/Kisa på Jessheim.

Kampen startet med at spillet bølget litt frem og tilbake de første 6-7 minuttene.
Vi fikk tidlig en kjempesjanse med Tony, som på uforklarlig vis bommet på åpent mål. Etter flere store sjanser og dødballer, så kom 0-1 etter corner fra Frank, den gikk via en U/K spiller og i mål. Like etter ble Tony felt innenfor 16-meteren - klar straffe. Gustav satte den sikkert i mål - 0-2. Vi nærmet oss pause med full kontroll på kampen. Etter nok en corner kommer returen til Frank, som du dundret ballen i mål fra 10 meter - 0-3 til pause.

Vi var enige om å kjøre på etter pause, med målsetting om å holde buret rent. U/K kom ut etter pause med et lite håp om å komme inn i kampen. De kom til en stor sjanse i starten, som Thomas reddet. Like etterpå kom spikeren i kista, da Tony kom rundt på kant og la inn til Gustav som enkelt kunne sette ballen i kassa - 0-4. Etter dette gikk lufta ut av U/K og det ble en mer rotete kamp. 0-5 kom etter litt kaos i feltet, hvor Tony til slutt fikk satt ballen i mål fra 6-7 meter.

Like før slutt ble det 0-6 ved Erick S etter et skudd fra 16 m via en forsvarer og i mål. Da var a-lagets tap hevnet og æren gjenopprettet.
Nok en bra gjennomført kamp i N G19, hvor vi fremdeles topper tabellen.

Laget har ingen klare stjerner, men har et fantastisk samhold og driv i kampene.

Neste kamp er NM mot Hallingdal onsdag 23/5 kl 19.30 på Stadion. Til helgen reiser vi til Bodø for en ny kamp i N G19.

Sandnes Ulf - MIF U17 0-0, Nasjonal G16

Jevn kamp der et resultat på 2-2 hadde gitt et bedre bilde av kampen. Fremgang defensivt for oss. Ganske bra organisert og jobber bra. Gir bort ball farlig noen ganger i 1 . omg som de ikke klarer å utnytte. Derfor litt heldige som har 0-0 til pause. Vi har også et par sjanser (feil annullering av mål?).

2 omg så klarer vi å luke bort dumme ballmiss så slipper nesten ikke til sjanser. Har i tillegg 2 store sjanser selv. Offensivt så har vi mer å gå. En meget tørr kunstgressbane gjør ikke ting enklere, men vi har mer å hente på å øke balltempo slik at vi kan utnytte overganger og spill bedre.