JAAAAAAAAAA

Endelig kom seieren mot erkerivalen.

Mjøndalen seiret over Strømsgodset med sifrene 2-1 etter mål av Boye og Pellegrino i andre omgang. Isachsen stadion gikk fullstendig av hengslene da dommeren blåste av kampen.

Slik gikk det

Strømsgodset tok full kontroll i starten av kampen og kjørte over hjemmelaget med hyppige angrep, det tok ca et kvarter før Mjøndalen fikk maskineriet igang og det var vår tur til og sette kurs mot mål. Lindseth med et par avslutninger på mål, begge med hodet desverre ble det ikke noe uttelling.

Bortelaget får presset frem en corner like før pause, høyest rager Marcus Pedersen som stusser ballen inn like ved første stolpe. 1-0 til godset.

Boye på rett sted

Etter pause fortsatte Mjøndalen kjøret, i det 59 minutt mottar Boye ballen etter litt klabb og babb i feltet og banker inn utlikningen.

Det tok ca 5 minutters tid før vi tok ledelsen, Pellegrino får ballen i 16 meteren og plasserer ballen iskaldt i hjørnet bak en forfjamset Janukiewicz i godset buret.

Mjøndalen holdt stand ut kampen og slapp jubelen løs så til de grader etter at dommer Tom Harald Hagen blåste av kampen.

Neste runde i cupen tar Mjøndalen imot Brann på Isachsen stadion.