Hellum-perle i tomålsseier

Mjøndalen tok sin fjerde strake treningskampseier da Kongsvinger ble slått 2-0.

Mjøndalen startet treningskampen mot Kongsvinger uten flere sentrale spillere. Jonathan Lindseth, Mathias Fredriksen, William Sell, Vetle Dragsnes og Ylldren Ibrahimaj ble hvilt og var hverken å se på banen eller benken.

Men de som fikk sjansen, tok godt vare på den. Før pause var de, for dagen, hvitkledde, nære på ved flere anledninger. Også bortelaget yppet seg, men ingen maktet å score i første omgang.

Mjøndalen foretok seg ingen bytter i pausa, men gikk i stedet rett i strupen på KIL. Ousseynou Boye satte inn ledermålet fem minutter ut i andre omgang.

Fire minutter senere fikk Andreas Hellum ballen tjue meter fra mål. Han ladet slegga og hamret inn 2-0.

Mjøndalen fortsatte å kjøre utover omgangen, før Kongsvinger fikk mer av initiativet mot slutten. Men flere mål ble det ikke, selv om begge lag var nære på.

Alt i alt en solid gjennomføring av Mjøndalen. Og nok en treningskamp som ender med seier. Neste motstander er Raufoss (2. divisjon) førstkommende lørdag på Isachsen stadion.

Mjøndalen-Kongsvinger 2-0 (0-0)