Grugleder seg til å møte gamleklubben

For Morten Sundli blir det en spesiell treningskamp.

Annonse:

Fredag går startskuddet for årets sesongoppkjøring med treningskamp mot Sarpsborg 08 i Østfoldhallen. På hjemmelaget er det spesielt én spiller som er mer spent enn de andre.

Kampen kan følges LIVE på dt.no fra kl. 17.00

Det blir veldig rart å spille mot en klubb som betyr mye for meg

— Morten Sundli

Morten Sundli valgte Sarpsborg 08 og Tippeligaspill i fjor sommer og forlot Mjøndalen et halvt år før kontrakten gikk ut. For første gang skal han nå spille mot sine gamle lagkamerater.

- Jeg grugleder meg litt til kampen. Det er alltid slik at man ikke ønsker å tape for gamleklubben, og det blir veldig rart å spille mot en klubb som betyr mye for meg. Men det blir moro å møte gamle lagkompiser og litt artig å se hvem som skal dekke meg og omvendt på dødballer, sier Morten.

Siden overgangen til Østfold-klubben har det blitt én kamp fra start og fire innhopp i serien. Nå skal Sundli bruke vinteren til å kjempe seg til en fast plass i midtforsvaret.

Satser på at vi vinner - så slipper jeg å få pepper fra både gamle og nye lagkamerater

— Morten Sundli

- Formen er bra. Det er stor konkurranse om plassene, så det er bare holde seg i form hele veien for å få spilletid. Vi trener 2-3 ganger om dagen, og det er stor vekt på det fysiske her. Noe som passer meg godt, sier han.

Fredagens treningskamp betyr selvsagt ikke all verden, men ingen liker å tape. Noe Morten svært gjerne vil slippe.

- Vanskelig å si hva slags kamp det blir. Den første treningskampen blir ofte litt mye armer og bein og kan bli prega av mange bytter. Ut i fra det jeg har skjønt skal alle hos oss få spilletid. Satser på at vi vinner - så slipper jeg å få pepper fra både gamle og nye lagkamerater, avslutter han.

NB! Pål Kirkevold er tilbake i Danmark etter sitt leieopphold i Sarpsborg.

Les referat og intervjuer på miffotball.no etter kampen.

Annonse fra Obos-ligaen: