Etterlengtede tre poeng

Hjemmelaget reiste kjerringa etter to måneder uten seier i OBOS-ligaen.

Mjøndalen – Tromsdalen 2-0 (1-0)

Ulrik Arneberg måtte stå over grunnet karantene etter 3 gule kort. Ble erstattet av William Sell.

Hjemmelaget hadde lyst til og starte der de slapp mot Brann i cupen sist. Og det var hjemmelaget som tok avsparket denne 19. serierunden i OBOS-ligaen.

Mjøndalen også først ut med angrep mot Tromsdalen-buret som endte i corner, den ble det ikke stort mye ut av.

Minuttene senere ble en av spissene til nordlendingene spilt alene mot Makani, helt frem til Mads Hansen fikk blokkert i siste sekund før TUIL fikk avsluttet.

Vi var ennå tidlig i kampen da hjemmelaget kombinerte fint, det endte med corner. Påfølgende corner endte i innkast til MIF.

I det niende minutt kom Bojang seg ned mot dødlinjen og la ett innlegg fra høyre, i feltet dukker Fredriksen opp med en sidelengs volley som ikke er langt fra og gå i krysset. Igjen flott angrep fra de brune.

Hvem andre enn Boye

Vi har passert tjue spilte minutter - Mjøndalen går i føringen ved spiller nummer 20 Osseynou Boye. Pelle med en vakker stikker til Lindseth som slår ballen forbi keeper, der står Boye som pirker inn ballen som den måltjuven han er.

Drøye ti minutter senere får MIF et innkast som ender hos Sell, han avslutter men skuddet ble dessverre for svakt.

Vi gikk til pause på stillingen 1-0 til Mjøndalen. Hjemmelaget har kjørt så og si hele første omgang men Tromsdalen har hatt et par sjanser de også.

Det var en rolig åpning de første ti minuttene av 2.omgang.

Fin soloprestasjon

I det 63. minutt drar Boye med seg ballen på kanten av 16-meteren før han trekker seg mot mål og danser med Tromsdalen spillerne i deres eget felt, vender opp to spillere og bredsider den via en spiller og til corner. Fin soloprestasjon, der hadde de brune fortjent en uttelling.

Bojang byttes ut for Sylling Olsen i det 75.minutt. Et taktisk bytte.

Et godkjent bytte

Mads Gundersen kommer inn for Pellegrino i det 79.minutt. Scorer like så godt før han knapt har tuslet et minutt på banen. Midtbanespilleren pirker inn en retur fra keeper Flasza i TUIL buret. 2-0 og Isachsen Stadion går til himmels.

Mjøndalen forsvaret holder stand ut kampen og det ender med 2-0 på Isachsen Stadion.

Mjøndalen - Tromsdalen 2-0 (1-0)

• Isachsen stadion, 1.535 tilskuere

• 1-0: Osseynou Boye 22. min (Assist Lindseth)

• 2-0: 2-0 Mads Gundersen 80. min (indirekte assist Lindseth)

Mjøndalens lag: 4-3-3

• Keeper: Sosha Makani

• Forsvar: Mads Hansen - William Sell - Solholm Johansen - Vetle Dragsnes

• Midtbane: Mathias Fredriksen - Jonathan Lindseth- Christian Gauseth (Henrik Gulden 87.min)

• Angrep: Jibril Bojang (Sylling Olsen 75.min) - Osseynou Boye - Amahl Pellegrino (79.min Mads Gundersen)