Brunt slo brunt!

MIF U15-Ørn Horten 7-1

03-gutta på U15 møtte søndag Ørn Horten som i vårsesongen vant sin pulje i IK-kvaliken i Vestfold.
MIF-gutta har tydeligvis trent bra etter ferien og var aggressive fra første spark på ballen. Dette lønte seg og etter 12 minutter kom MIFs første mål der Benjamin B satte ballen i mål etter et flott forarbeid på venstresiden av Preben R.
Det ble i resten av 1.omgang skapt mange gode sjanser av MIF som følge av bra spill men det ble kun ett mål til etter 26 minutter da Filip M satte ballen i mål etter en corner. Ørn Horten-spillerne virket å være preget av sommerferien og hadde ikke en eneste målsjanse i 1.omgang.

I pausen byttet MIF innpå flere uthvilte spillere og slitne spillere fra Ørn Horten fikk virkelig kjørt seg i 2.omgang der MIF produserte sjanser på løpende bånd. 6 minutter tok det før Vetle Ø headet inn 3-0 på en corner og deretter ble det ytterligere 4 mål til MIF i 2.omgang ved Emil T og Phillip J. Flere av disse kom etter meget godt spill og fine kombinasjoner. Ørn Horten fikk et trøstemål men MIF var faktisk nærmere 10 mål enn Ørn Horten 2 mål.
Dette var en solid gjennomført kamp av MIF-gutta med mye bra spill.

Kampfakta;
12 min 1-0 Benjamin B
26 min 2-0 Filip M
41 min 3-0 Vetle Ø
47 min 4-0 Emil T
48 min 5-0 Phillip J
53 min 5-1 Ørn-Horten
65 min 6-1 Emil T
67 min 7-1 Phillip J