Mjøndalen leverte under pari og dermed er sesongen over for i år.

I starten av kampen var det variabelt mellom hvem som var det førende laget.

Mjøndalen fikk nettkjenning da kvarteret var spilt, men den ble avblåst for offside.

Pangåpning av trønderne

Like etter fikk Ranheim scoring ved Michael Karlsen. Makani måtte gi retur på et innlegg, da dukket bortelagets spiss opp og satte inn 0-1 for gjestene.

Etter Ranheim scoringen styrte Mjøndalen det meste av spillet. Lindseth kom seg til avslutning uten for 16-meteren i det 36.minutt, men skuddet ble blokkert.

Det stod 0-1 og ledelse til laget fra trøndelag til pause.

Mjøndalen fortsatte presset i andre omgang, Ranheim lå bakpå og følte seg nok trygge med ledelsen.

Boksåpner-pasning ble mål

Gundersen tredde Pellegrino alene gjennom med keeper Barli. Pellegrino fikk et langt touch på ballen, keeper så sitt snitt og løp ut, vingen chippet ballen over Barli mot mål men ble reddet på streken. Ballen havnet tilbake hos Pellegrino som dro av en mann og bredsidet inn utlikningen. 1-1!

Hjemmelaget gjorde et bytte i det 70.minutt. Boye gikk ut og Andreas Hellum kom inn.

Corner til Ranheim i det 72.minutt, blir reddet på strek og ut til ny corner, på den påfølgende corneren får til slutt hjemmelaget ryddet unna.

Passivt forsvarsspill

I det 80.minutt scoret igjen. Ranheim og økte til 2-1. Gjestene fikk spasere enkelt igjennom Mjøndalen forsvaret og satt ballen iskaldt i hjørnet.

Ranheim vant kampen 2-1 og skal nå møte et Elitserielag over to kamper for og avgjøre hvem som spiller Eliteserie fotball og OBOS-Liga 2018.

Hjemmelaget på sin side tar et nytt år i OBOS-Ligaen 2018...

Mjøndalen - Ranheim 1-2 (0-1)

• Isachsen stadion, tilskuere: 1.748

• 0-1 Michael Karlsen (16)

• 1-1 Amahl Pellegrino (61)

• 1-2 Mads Reginiussen (80)