Bojang og Bokwe forlenger

Begge signerte nye avtaler som strekker seg til 2020.

Annonse:

Jibril Bojang og George Bokwe har begge tatt Mjøndalen med storm. Bojang som spiss og Bokwe som keeper.

Nå forlenges deres ettårsavtaler med to år.

Dette er spillere som vi vil ha med på veien videre

— Kenneth Karlsen

- Vi var enige om korte kontrakter med begge to som et utgangspunkt for året fordi vi hadde lyst til å bli bedre kjent med de enn vi var da de ble signert. Det var to raske overganger hvor vi visste mindre om spillerne enn vi normalt gjør. Det samme var det for spillernes del. Derfor var det naturlig for oss å ha korte kontrakter, sier sportssjef Kenneth Karlsen.

I fremtidsplanene

Deres innsats på banen har ført til at Mjøndalen ønsker å knytte de til klubben over flere år. De nye kontraktene strekker seg ut 2019-sesongen.

- Nå har det gått lengre tid og vi har funnet ut at dette er spillere som vi vil ha med på veien videre i klubben. Det var spillerne enige i for sin del. Derfor har partene nå blitt enige om avtaler ut sesongen 2019 for begge to. Vi er glade for at dette gikk i orden og ser frem til mye gode prestasjoner med begge to i årene fremover, sier Karlsen.

Jibril Bojang kom til MIF fra Start rett før seriestart. Han har startet fire kamper for de brune og scoret to mål. George Bokwe ble også hentet kort tid før serieåpninga og har gjort sakene sine bra som sisteskanse og reddet blant annet et straffespark senest mot Tromsdalen.

Annonse fra Obos-ligaen: