Arendal byr opp til fest

Arendal åpner ny stadion når Mjøndalens gjester sørlandsklubben på søndag. Billetten koster kun 1 krone.

Annonse:

Det er gode nyheter for alle brune som har tenkt seg på bortekamp i helga.

Det er en stor happening for Arendal og moro at det er Mjøndalen som får ta del i det

— Vegard Hansen

Kliss nye Norac stadion skal innvies og hovedsponsoren sørger for at inngangsbilletten kun koster 1 krone. Gitt at man kjøper billett på nett på forhånd. Du kan lese mer om byggingen på Arendals nettsider.

Klikk her for billettkjøp!

Supporterklubben 3050 har også satt opp buss til oppgjøret. Der er det mulig å slenge seg på for en sosial og trivelig tur til Arendal.

MIF-keeper i mål

Siden lagene møttes tidlig i våres har det skjedd en del hos Arendal. Først fikk Mathias Andersson hovedtreneransvaret etter Knut Tørum. Og i sommer hentet de Mjøndalens egen Marco Priis Jørgensen på lån. I tillegg kom velkjente Peter Kovacs inn dørene før overgangsvinduet stengte. Må også nevnes at tidligere storscorer i brunt, Petar Rnkovic, fortsatt spiller for de hvitkledde.

Arendal har fått en formstigning i serien etter å ha slitt voldsomt på vårsesongen. De fire siste kampene har endt med to seire, én uavgjort og ett tap. Tapet var i tillegg av den knepne sorten - borte mot Levanger. To borteseire mot Jerv og Florø viser at de har noe å fare med i OBOS-ligaen.

MIF-trener Vegard Hansen ser ikke på stadionåpninga som en fordel for de tilreisende fra Mjøndalen.

Det blir en tøff og vanskelig kamp

— Vegard Hansen

- Sportslig sett er det nok ikke gunstig å komme til dem når de skal åpne ny stadion. De vil sikkert ha ekstra energi, så får vi håpe at de blir litt stresset og usikre samtidig. Skulle aller helst møtt dem på den gamle banen der hvor de står med kun én seier i år. Men det blir artig likevel. Det er en stor happening for Arendal og moro at det er Mjøndalen som får ta del i det, sier Hansen.

Flere bortepoeng

Treneren har fulgt med på Arendal og selv om det er jevnt om plassene på laget forventer han å se en kjenning mellom stengene.

- Marco stod forrige kamp for Arendal så vi forventer at han står mot oss også. Ellers har de lagt om formasjonen siden i våres fra 4-3-3 til 4-4-2. Motsatt av det vi har gjort. Og de spiller mye mer direkte nå og slår oftere lange baller. Selv om de er inne i en god periode så har vi styrker nok til å gi dem kamp om poengene. Det blir en tøff og vanskelig kamp, sier Hansen.

Da Ranheim ble slått søndag klatret Mjøndalen opp på 5. plass på tabellen og innehar nå én av kvalikplassene (3.- 6.plass). Der håper Hansen laget forblir ut sesongen. Men skal det gå må de brune fortsette å ta poeng - også på bortebane.

- Dette er nok en viktig kamp. Ambisjonen er kvalik og gjerne så høyt som mulig på tabellen. Nå vant vi vår første bortekamp for to runder siden, så det er godt å slippe mer mas om den statistikken, sier Hansen.

Annonse fra Obos-ligaen: