VEAS RØR

Om VEAS RØR

Veas Rør AS ble etablert i 2013. Vi har i dag 40 dyktige medarbeidere med oss på laget. Vi tilbyr alle typer rørleggertjenester og vårt nedslagsfelt er i hovedsak nedre Buskerud, Asker, Bærum og omegn.

Vi leverer alt fra prosjekter til større næringsbygg, til mindre serviceoppdrag og faste driftsavtaler. Vi har også rammeavtaler med kommuner og store boligprodusenter. I prosjekter av en viss størrelse jobber vi som regel som totalentreprenør, hvor vi utfører alt fra prosjektering og til komplett leveranser.

Som et selskap i BOVG-gruppen, utfører vi også rør- og sanitærarbeid til rehab i privatboliger.

Vi benytter kun anerkjente underleverandører og grossister, som sikrer høy kvalitet i leveransen og gir trygghet for kunden. Vår målsetning er at våre kunder skal velge oss på nytt. Vi har derfor stort fokus på pålitelighet og nøyaktighet, som er et viktig fundament for å bygge gode og varige relasjoner.

Vår målsetning er å være ledende på å utvikle fagkompetanse og innovative løsninger. For å videreføre fagkunnskapen og arbeidskulturen som ligger i selskapet, driver vi kontinuerlig med opplæring og kursing av våre medarbeidere.

FAKTA

  • Partnernivå: Støttespiller