Tess

Om Tess

TESS Teknisk faghandel har spesialisert seg på slanger til alle formål i over 50 år, og er i dag blant Norges ledende leverandører av drift- og vedlikeholds produkter.

Vi er tilgjengelig for våre kunder i hele Norge med over 130 lokale servicesentre. Som kunde hos oss får du tilgang til markedets beste utvalg av tekniske tjeneste som sikrer din oppetid 24/7/365. Vi er en driftskritisk leverandør for kunder innen Olje & Gass, Havbruk, Entreprenør, Industri og Offentlig forvaltning. TESS er norskeid og har mer enn 1100 ansatte, og en total omsetning på 3.3 milliarder i 2020.

TESS er eid av Stiftelsen Erik Jølberg. Gründer og eier Erik Jølberg overførte sitt eierskap til stiftelsen ved årsskiftet 2019. Stiftelsens formål er å utøve et stabilt og langsiktig eierskap av TESS og å dele ut midler til allmennyttige formål i Lierområdet. De øvrige TESSfirmaene er organisert som et konsern og består blant annet av TESS as, TESS Sør as, TESS Øst as, TESS Vest as, TESS Nord as, TESS Trøndelag og TESS Subsea as.

I tillegg er TESS en ledende leverandør av sveisemaskiner og sveisemateriell, rengjøringsmaskiner, personlige verneprodukter, verktøy, rekvisita etc. TESS har et stort tjenestetilbud lokalt og en egen teknisk divisjon sentralt. I sistnevnte skjer blant annet produksjon av spesialslanger og produksjon av en rekke ferdigprodukter innen hydraulikk og subsea.

FAKTA

  • Partnernivå: Lagspiller