AKTIV VEIDRIFT AS

Om AKTIV VEIDRIFT AS

ET SOLID FUNDAMENT
Aktiv Veidrift AS ble etablert i 2002.
I dag fremstår selskapet hovedsakelig som en grunnentreprenør, med spisskompetanse innenfor VA, vei og vedlikehold.

ET BREDT SPEKTER AV TJENESTER
I tillegg til at vi lager veier, rehabiliterer vann & avløp og graver ut tomter, utfører vi en rekke andre type oppdrag.

Vi har blant annet en driftskontrakt for Drammen Kommune. Denne innebærer ansvar for vedlikehold av alt fra veier til torg, både sommer og vinter. Ut over dette utfører vi en del spesialprosjekter, som for eksempel transport og utlegging av kunstsnø i forbindelse med World Cup Skisprint.

Aktiv Veidrift har fokus på miljø.
Vi ble Miljøfyrtårn i 2018. Vår maskinpark er relativt ny og inneholder kjøretøy som etterlever strenge utslippskrav. Med nytt bygg etableres nå 10 elbilladere, og effektiv energigjenvinning. Aktiv Veidrift vil løpende søke miljøvennlige alternativer.

EFFEKTIVE GJENNOM SAMARBEID
Et av Aktiv Veidrift sine største fortrinn i et konkurranseutsatt marked er evnen til å jobbe effektivt.
Grunnlaget for vår effektivitet skapes gjennom et fortreffelig arbeidsmiljø der alle er opptatt av å yte det lille ekstra.

KVALITET I FOKUS
Vi streber alltid etter å opprettholde bunnsolid kvalitet i alle ledd, uavhengig om kunden er en privatperson eller en statlig aktør.
Kvaliteten gjenspeiles i vårt kontinuerlige arbeid med forebyggende HMS. I tillegg benytter vi oss av fremtidsrettede løsninger til dokumentasjon, som f.eks. systemet SmartDok.

FAKTA