Serve AS fortsetter på lag med Mjøndalen

Støttespiller gjennom mange år, Serve AS, ønsker fortsatt å hjelpe Mjøndalen med å utfordre de store, oppfylle drømmer, og med å være en viktig aktør i et godt lokalmiljø.

Annonse:

Serve er et Business Canon Center, og har gjennom sitt partnerskap med Canon tilgang til markedsledende løsninger og tjenester for digital samhandling. Serve/Canon har vært en viktig støttespiller for oss i Mjøndalen gjennom mange år, og var heller ikke denne gang i tvil, da det var spørsmål om å forlenge det gode samarbeidet.

«Serve har gjennom mange år vært stolt samarbeidspartner av MIF, og vi er selvsagt med også i 2024» - var det kjappe og positive svaret fra daglig leder, Finn-Martin Paulsen.

Den lokale leverandøren av printere & skannere, møteromsløsninger, dokumenthåndtering og digital skilting, er selv veldig bevist på at det er menneskene og den lokale tilhørigheten, som skiller de fra andre leverandører. Nærheten, fleksibiliteten og engasjerte, serviceinnstilte medarbeidere, gir de en styrke og et konkurransefortrinn. Paulsen kjenner igjen mange av disse verdiene og styrkene også i Mjøndalen, og det gjør at Serve og Mjøndalen er en god match.

«MIF er en liten klubb, fra ei lita bygd, som utfordrer de etablerte. De viser at ingenting er umulig, så lenge du har trua, har flinke folk og jobber hardt. «Store drømmer fra ei lita bygd» er ikke bare tomme ord eller pompøse visjoner – det har klubben bevist.
At Mjøndalen også tar samfunnsansvar, og spiller en viktig rolle i forhold til inkludering, mangfold, tilhørighet og aktivisering av barn og ungdom, gjør valget lett.

Vi er med videre, og håper vi kan bidra til å oppfylle noen flere drømmer – store og små!» - avslutter Finn-Martin Paulsen.

Serve_Linkedin_Cover.png
Serve_Logo_Farger_RGB.svg

 

Annonse fra Obos-ligaen: