Scandic Ambassadeur – MIFs nye hjem i Drammen

MIF Fotball og Scandic Ambassadeur Drammen har inngått samarbeidsavtale.

Annonse:

Scandic Ambassadeur Drammen (SAD) ble nylig pusset opp, og den staselige bygningen befinner seg i gangavstand til både jernbane og buss, slik det egner seg godt for spillere og andre samarbeidspartnere av Mjøndalen IF som trenger et sted å overnatte.

MIFs hjem i Drammen

- Scandic Ambassadeur Drammen blir vårt hotell i Drammen, forteller daglig leder i MIF Fotball, Berenike Wulfsberg i en pressemelding.

- Vi ønsker å bygge en god relasjon til hotellet og gjøre dette til «vårt hjem i Drammen», sier hun videre. – I likhet med MIF Fotball har også Scandic-kjeden stort søkelys på bærekraft, noe som sammenfaller godt med våre verdier, og dette er med på å gjøre oss til naturlige samarbeidspartnere.

MIF Fotball tar sikte på å ha nettverkssamlinger på hotellet samtidig som det også blir en viktig samarbeidspartner når det gjelder overnatting for prøvespillere eller spillere som venter på et sted å bo, i tillegg til at klubben anbefaler Scandic Ambassadeur for motstandere som trenger overnatting når de spiller i Mjøndalen.

Johanna Skjelsbek ved Scandic Ambassadeur Drammen forteller at de har samarbeidet godt med MIF tidligere, og at det er en av årsakene til at de nå fornyer det hele i en samarbeidsavtale.

- Vi er Drammens største konferansehotell med 289 rom og kapasitet på inntil 400 mennesker på kurs og er kjent for god mat og hyggelig personale. På samme måte som MIF har vi også et stort fokus på bærekraft, og vi ønsker å heie frem MIF i OBOS-ligaen, forteller hun.

Sammenfallende historie og fokus på bærekraft

Scandic Ambassadeur Drammen er et fullservicehotell som leverer alt fra store banketter til mindre samlinger og er kjent for sin prisbelønte frokost. De har adresse Strømsø Torv 7 og het opprinnelig Central Hotel da det ble åpnet i 1877. Med egen hage ble hotellet raskt et yndet samlingssted for drammensere, siden hotellet også rommet en hage med egen scene og dansegulv. Hagen ble dessverre ødelagt under andre verdenskrig, men hotelldriften fortsatte også etter at freden kom. Navnet Central Hotel bestod helt frem til det ble sammenbygd med Ambassadeur Hotell på nabotomten i 1988. Hotellene har blitt drevet sammen siden den gang, og Scandic-kjeden overtok driften fra 2017.

I dag fremstår hotellet som et moderne og tidsriktig hotell både for overnattende og konferansedeltakere. Den staselige fasaden mot bybrua og jernbanestasjonen er bygget i nygotisk stil og er en av de virkelige klassiske fasadene i bybildet i Drammen. Over de siste årene har den gjennomgått en ansiktsløftning og er nå minst like stilig som da den ble bygd.

- På sett og vis sammenfaller historien til MIF Fotball og hotellet, sier Berenike Wulfsberg og sikter til at både hotell og fotballag hadde sin første storhetstid omtrent samtidig, og i tillegg har de det til felles at de begge har gjennomgått en stor utvikling de siste årene.

- I tillegg har vi som sagt det samme fokuset på bærekraft og håper på et godt og fruktbart samarbeid i mange år fremover, avslutter MIF Fotballs daglige leder.

Annonse fra Obos-ligaen: