RRB Betong inn som ny samarbeidspartner

Forrige uke signerte RRB Betong under på samarbeidsavtale med MIF Fotball 2022

Annonse:

RRB Betong AS har mer enn 40 års erfaring i faget, og utfører ulike betongarbeider innen bygg- og anleggssektoren. De har både erfaring, styrke og kompetanse til å påta seg alt fra små oppdrag til store og komplekse oppdrag, og er en naturlig samarbeidspartner for både private og profesjonelle utbyggere.

Et relativt ungt selskap, men har ansatte med lang erfaring. Selskapet leverer kvalitetstjenester innenfor blant annet : betongarbeid, graving og betongsliping. De tilbyr profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Imponert av MIF 

-VI er imponert over hva MIF har fått til og ser mange likhetstrekk mellom Mjøndalen og RRB Betong som utfordrere innenfor hvert sitt område. 

På spørsmål om hvorfor han ønsker samarbeid med MIF er Rino klar på at han ønsker å bli assosiert med MIF Fotball, utvide nettverket sitt gjennom partnersamlinger og andre aktiviteter de nå blir en del av. I tillegg er det en stor fotballinteresse i firmaet.

-Jeg og flere av mine ansatte har spilt fotball i MIF gjennom oppveksten. Når det ikke ble A-lags spillere av oss så kan vi heller være med å bidra som samarbeidspartner og supportere sier daglig leder Rino Berg.

MIF Fotball er selvfølgelig storfornøyd med at RRB Betong ønsker å være med som samarbeidspartner.

-Dette er helt strålende for oss, det er masse spennende som skjer både på og utenfor banen i MIF. Vi har et ungt og spennende lag i år, bra trafikk på sponsorsiden og vi ser virkelig fram til å starte opp med aktiviteter igjen sier Morten Sørlie. 

 


 

Annonse fra Obos-ligaen: