NorgesCatering tilbake

NorgesCatering er tilbake som samarbeidsparter og skal levere mat til alle arrangementer hos Mjøndalen IF

Annonse:

NorgesCatering er et familiedrevet cateringbyrå i Lier med over 35-års erfaring fra catering, hotell og restaurantbransjen. Med bred og lang erfaring innen hotell-, restaurant-, konditori- og slakterbransjen stiller de med et sterkt team!

Teller i dag over 40 dedikerte medarbeidere som gjør sitt ypperste for å levere kvalitet til sine kunder hver eneste dag.

De samarbeider med mange av de største leverandørene i Norge og benytter seg av kvalitetsprodukter og er svært leveringsdyktige.

Et selskap i vekst

- Vi er i sterk vekst og i dag dekker vi Vestfold, Buskerud, Oslo, Asker og Bærum i tillegg er vi også en betydelig leverandører av baguetter, salater, snitter, og diverse dagsfersk kaldmat til Kiwi, Rema 1000 og Coop-kjedene. Her finner du oss i over 500 butikker på østlandsområdet! sier Tom Sørby.

Samme verdier

Vi har vært samarbeidspartner med Mjøndalen i mange år og opptatt av hele bredden. Jeg ser mange av de samme verdiene i Norges Catering og lagånd,innsats og kameratskap står høy hos oss og vi ønsker å gi tilbake til det lokale sier Tom Sørby

Vi ønsker Tom og NorgesCatering hjertelig velkommen tilbake igjen som samarbeidspartner. Vi vet dette blir bra og er trygge på at de leverer varene sier Morten Sørlie i Mjøndalen Fotball.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: