MIF ønsker Pur Service velkommen på laget

Denne uken signerte MIF Fotball og Hokksund-bedriften Pur Service sponsoravtale.

Annonse:

Pur Service tilbyr renholdstjenester i hovedsak til bedrifter, og setter kvalitet i hovedfokus hele tiden. Bedriften legger også vekt på ryddige avtaler med ordentlig oppfølging, og at alle ansatte har tariffavtale. Som de selv sier, vi gjør vår jobb, så kan du fokusere på det du er god til.

Nå skal de også gjøre rent i VIP-lokalene til Mjøndalen IF etter kamp samt i kontorlokalene. Morten Sørlie fra MIF Fotball er fornøyd med avtalen.

- Det er en glede å ønske Pur Service velkommen som ny samarbeidspartner hos oss. Pur Service består av flinke folk som er store MIF-supportere, og vi skal gjøre vårt for at de kommer godt inn i nettverket vårt. Vi ser frem til det som forhåpentligvis blir et godt samarbeid i flere år fremover.

Jens Petter Nebo i Pur Service forteller at de er store MIF-patrioter og ser fine muligheter i nettverket de nå blir en del av.

- Vi gleder oss til å bli en del av MIFs bedriftsnettverk, og ser på det som en fantastisk arena for oss. Også vi gleder oss til å samarbeide med MIF Fotball i årene som kommer, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: