Eiker Begravelsesbyrå støtter Mjøndalen Fotball

Annonse:

Gjennom over 60 år har Eiker Begravelsesbyrå bistått mange tusen lokale familier som har mistet noen de er glad i. Med hovedkontor på Langebru i Hokksund, samtalerom i Mjøndalen sentrum og lokale gravferdskonsulenter er de et naturlig valg for alle med brunt hjerte. De kjenner bygda og de som bor der. 

 - Selv om jobben vår er preget av alvor, betyr det ikke at vi ikke har glimt i øyet. Eiker Begravelsesbyrå er derfor stolt av å være samarbeidspartner med MIF, og sponser gladelig alle dødballene den kommende sesongen, forteller gravferdskonsulent Aleksander Kollen. 

 Man skal ha respekt for døden, men samtidig skal man ikke være redd for å prate om temaet. Det er en helt naturlig del av livet, allikevel er det fortsatt ganske tabubelagt. Sammen med Mjøndalen Fotball håper Eiker Begravelsesbyrå å løfte temaet litt mer frem i dagen, og kanskje gir det liv til noen gode samtaler. 

 Vegard Hansen er positiv til samarbeidet:

 

-Når et begravelsesbyrå først skal støtte et fotballag synes vi det er helt naturlig at det er nettopp DØD-ballene de sponser. Også håper vi at de tør å slippe seg litt løs på stadion og heie frem gutta. Mange har nok et inntrykk av at folk som jobber i begravelsesbyrå er alvorstunge og kanskje litt stive, men det er forskjell på begravelse og fotballkamp.

 -Absolutt! På Consto Arena er vi supportere som alle andre, bekrefter Aleksander og ønsker samtidig klubben lykke til med seriestart.

Annonse fra Obos-ligaen: