Canon Business Center Buskerud forlenger med MIF

Canon Business Center Buskerud har vært markedsledende leverandør av utskriftsløsninger i Buskerud siden 1997, og printpartner til MIF fotball i en årrekke.

Annonse:

Nylig ble sponsoravtalen med MIF fornyet og i den anledning leverte Canon Business Center Buskerud også en Pilar-infoskjerm som MIF skal benytte på VIP’en til å informere om stort og smått. 

«Vår posisjon som markedsleder er bygget på kvalitetsleverandører, lokal tilhørighet, en unik serviceavdeling og fornøyde kunder.

Møteromsløsninger og infoskjermer er områder som vi nå satser enda sterkere på og som vi ønsker å markedsføre ovenfor MIF sine samarbeidspartnere.

Vi ser at vi med dette samarbeidet kan slå to fluer i en smekk; Vi hjelper MIF til å forenkle kommunikasjonen med de som besøker VIP områdene under kamp, samtidig som vi får profilert oss og Pilar-infoskjermer på en god måte. Jeg oppfordrer alle samarbeidspartnere til å ta kontakt dersom det foreligger planer om nye printere, oppgradering av møterom eller infoskjermer. Vi har løsningene og gode sponsortilbud» - Bob Stokka, Canon Business Center Buskerud.

 

Dette er helt strålende for oss, det er masse spennende som skjer både på og utenfor banen i MIF. Vi har et ungt og spennende lag i år, bra trafikk på sponsorsiden og vi ser virkelig fram til å starte opp med aktiviteter igjen sier Morten Sørlie. 

 

Canon har vært med oss i mange år og synes det er fantastisk å vite at vi har med oss mange samarbeidspartnere i videre satsning. Når Canon fortsetter sitt engasjement, så gir det oss en tro på at det vi gjør er riktig for klubben. Vi skal sørge for å levere tilbake i form av god synlighet og topp opplevelser sier Morten Sørlie i MIF Fotball.

Annonse fra Obos-ligaen: