Kapteinen solgt

Pontus Silfwer vender hjem til Sverige og Halmstad.

Annonse:

Fredag ettermiddag ble Mjøndalen-kaptein Pontus Silfwer solgt til den svenske Allsvenskan-klubben Halmstad.

- Først og fremst må vi takke Pontus for strålende innsats for oss dette halve året. Pontus ønsket dette selv og vi er godt fornøyd med avtalen med Halmstad. Det er alltid trist å miste en god spiller, men dette er samtidig en del av vår strategi. Pontus kom tross alt gratis til oss i vinter, sier sportssjef Kenneth Karlsen.

Pontus spilte seg raskt inn på laget og i fansens hjerter. En god start på sesongen gjorde ham også attraktiv for andre klubber. Og da Halmstad kom på banen denne uka, gikk forhandlingene raskt.

- Det gikk veldig fort. Jeg hørte først om interessen i går kveld. Grunnen til at jeg nå velger å gå til Halmstad er at det er et steg jeg var veldig sugen på. Det er en fin og respektabel klubb i Sverige og sportslig i riktig retning for min del. Jeg er ingen unggutt lenger, så jeg må gripe de mulighetene jeg får, sier Pontus.

Han rakk å notere seg for et par mål, men kommer til å huske spesielt én kamp veldig godt fra tiden i Mjøndalen.

- Det ble en kort, men samtidig veldig fin tid her. Jeg har fått mange gode venner blant spillerne og de andre i klubben. Jeg kommer til å huske hjemmeseieren mot Godset til all tid. Det var mektig å få oppleve og veldig morsomt å få være med på å slå Godset for første gang på mange år og på den måten bli skrevet inn i MIF-historien, sier Pontus.

Vi ønsker Pontus lykke til i Halmstad og takker han for glitrende innsats i den brune drakta!

Annonse fra Eliteserien: