BLI MED PÅ OBOS CAMP I VINTERFERIEN 2023!

Mjøndalen IF Fotball/Sparebanken Øst Akademiet har gleden av å invitere til OBOS Camp i vinterferien for jenter og gutter i aldersgruppen 2013-2010. Dyktige og engasjerte instruktører ønsker å bidra til en aktiv start på vinterferien med fokus på ferdighetsutvikling i teori og praksis.

Annonse:

Hva er OBOS Camp?

OBOS Camp er en helt ny nasjonal fotballcamp hvor utvikling, mestring og fotballglede står i fokus. Campene er preget av innhold med høy kvalitet, kompetente trenere og instruktører, og mye aktivitet. OBOS Camp skal være en arena for spillere som ønsker å utvikle både sportslige og mentale ferdigheter, samt egen evne til å samhandle med andre.

Det stilles ingen krav til sportslig nivå for deltakelse på OBOS Camp. Det forventes at spillerne er motiverte, samt har en vilje og et ønske om å lære. OBOS Camp er en utviklingsarena for alle som ønsker å ta ytterligere steg, uavhengig av nåværende nivå. Øktene vil kreve konsentrasjon og fokus, samtidig som de vil være lærerike og morsomme for alle.

En typisk dag på OBOS Camp består av to fotballøkter på feltet, samt bespisning. Hver dag har et eget sportslig tema som øktene tar utgangspunkt i. Fotballøkten før lunsj har fokus på trening og deløvelser rundt dagens tema, mens fotballøkten etter lunsj består av ulike kampformer knyttet til samme tema.


Praktisk informasjon:

Dato: 27. februar-1. mars 2023.

Tidspunkt: 08:30-15:00.

Sted: Consto Arena/Mjøndalshallen.

Deltakeravgift: 1050 kroner pr. deltaker.

Søskenmoderasjon: 800 kroner fra søsken nr. 2.

Påmeldingsfrist: 20. februar 2023.

 

Deltakeravgiften inkluderer frokost, lunsj og frukt alle dager. I tillegg mottar hver enkelt deltaker årets OBOS Camp-drakt og -ball.

Påmeldingslink: Trykk her for å melde deg på

Annonse fra Obos-ligaen: