Vegard er Mjøndalens nye tilskudd!

Klar til å kjempe om plassen i eSerien.

Annonse:

Vegard har signert en kontrakt til sommeren 2021. Han går inn som en del av laget som skal representere Mjøndalen i de kommende rundene i eSerien og diverse andre konkurransen. Det skal han gjøre sammen med Jørgen Haugeland og veteranen Martin Landstad Pedersen. Sistnevnte mener det er på på tide at Vegard nå får sjansen på høyeste nivå i Norge.

–  Vi signerer en meget god spiller med skyhøyt potensial, han burde allerede spilt i eSeren for et bra lag. Gleder meg til å spille med Vegard, sier lagkapteinen.

Esport-ansvarlig i Mjøndalen, Daniel Sivertsen, er også strålende fornøyd med nyervervelsen fra Hvittingfoss. 

– Vegard streamer, lager underholdning og ikke minst spiller helt fantastisk Fifa. Dette er en gutt med tonnevis av skill-moves og frekke pasninger allerede inne, men han er så mye mer enn bare det. Han har hele pakka og jeg gleder meg til å jobbe med han. 

20-åringen kommer altså fra Hvittingfoss rett utenfor Kongsberg. Der har han siktet seg inn mot både en plass på Mjøndalen og en kamp mot resten av verden. Noe han beviste at han er i stand til i april. Gjennom sine 120 kamper der ble han rangert som nummer 30 i verden for måneden i Weekend Leauge. Da slo han også nummer fem i verden hele to ganger. 

Slike prestasjoner samt god aktivitet på Twitch der han streamer sine FUT-kamper har vært med på å få han til Mjøndalen. Han kommer nå inn i laget til Mjøndalen for å gi konkurranse til Jørgen og Martin, men også for å gi både oss og dere som følger oss enda mer å se på av FIFA.

For å bli bedre kjent med Vegard TRYKK HER!


 

Annonse fra Eliteserien: