Pro Clubs satsingen tar nye høyder!

Idag braker det løs der begge lagene skal ut i hver sine respekterte ligaer for å konkurrere om førsteplasser og gull i turneringer.

Annonse:

Norge og nordens beste Pro Clubs lag kommer inn under Mjøndalen IF esport med Martin Landstad Pedersen i spissen der de fremover skal spille i brunt.

Satsingen startet i vår med laget som da het Intique der de fikk to sesonger i brunt og hvitt før vi valgte å gå hver for oss, å ved det takket vi for samarbeidet.

Christoffer Skår kom inn i starten av sommeren for å ta seg av satsingen til andre laget som endte på en 4 fjerdeplass med mye rotering, nye spillere inn og gamle spillere ut. Der satsingen begynte å ta form. Christoffer går nå inn i rollen som Pro Clubs ansvarlig og spiller i Mjøndalen der han har gitt ansvaret for andre laget til Niwar og Benjamin.

Niwar: Jeg tror at det blir en sesong med mange oppturer og nedturer, mange nye og forskjellige spiller som ikke har spilt sammen. Men det er mye talent i stallen, så forhåpentligvis klarer vi i trenerteamet å skape en god stall som kan kjempe i toppen. Er et morsomt prosjekt, som jeg har gjort tidligere, og den type prosjekt som jeg trives med. Gledes veldig mot sesongstart

Jobben til Christoffer går ut på å passe på at alt går som det skal rundt om i lagene, samt innhente informasjon fra spillere, høre tilbakemeldinger og følge opp om det oppstår ting. Samtidig så står han i spissen med Daniel Sivertsen om å utvikle satsingen og prosjektet Pro Clubs Mjøndalen. Ved siden av å være Pro clubs ansvarlig er han også verdens beste virtuelle fifa keeper ifølge VPG kåringene, noe som gir førstelaget en stabil spiller mellom stengene der keeper er noe å anse som det vanskeligste å spille.

Pro clubs er en gamemode der man spiller 11 mot 11, og hver person styrer sin egen spiller. Lagene konkurrere i VPG, som har over 90 000 aktive spillere.

Man kan følge kampene på Twitch kontoen; HER!


 

Annonse fra Eliteserien: