Oppdatering fra helgen!

Seedingcupen er ferdigspilt, gruppene er klare og kampdag er annonsert. Vi gleder oss.

Annonse:

Mjøndalen var allerede videre til runde to i seedingcupen, og møtte derfor Jerv som vant over HamKam. Hans Christian får oppgaven med å åpne for Mjøndalen, og det må han gjøre sterkt, for på andre siden av bordet sitter landslagsspiller og Norgesmester Anders Rasmussen. Med jevnt banespill kommer Hans Christian til den første store sjansen i kampen, men det skulle være Jervs Anders som satte sjansene sine - begge på overtid i hver sin overgang. Jerv vinner dermed første kamp 2-0. Martin er da nødt til å gjøre som han gjorde mange ganger i vårens sesong av eSerien. Clutche. Det klarte han dessverre ikke selvom han to ganger tok ledelsen i kampen mot Jerv’s Paulsrud.Vi tapte dermed 4-2 sammenlagt, og ble seedet som nr 3.

Gruppene ble trukket og vi havnet i gruppe med fjorårets vinner Vålerenga. De stiller sterkt med to landslagsspillere i Magnus og Arkan.

Selvfølgelig blir det moro å møte de beste, det er der vi skal prøve å være. Og da må også de slås.

— Hans Christian Fostervoll


Godbiten i gruppespillet tror jeg blir det klassiske eÆlvclassico. Disse oppgjørene er så mye mer enn tre poeng, det handler om heder og ære. Der stiller Godset sterkt med hendholdvis landslagsspiller Bakken og Jørgen.

Godset skal som alltid slås, punktum.

— Martin Landstad Pedersen


Mjøndalen møter også HamKam og Sandnes Ulf. I sluttspillet på våren slo vi Sandnes Ulf ut i kvartfinalen.

Her skal det tas seks poeng, det er viktig.

— Alexander Hildre


Mjøndalen er i gruppe C, og spiller derfor sine gruppespillskamper 21.november, mens et sluttspill spilles i Bergen 7.desember.

Daniel Sivertsen: Forventningene er selvfølgelig at vi skal spille et sluttspill og en kvartfinale. Vii har signert Hans Christian for å forsterke, og for å skape mer konkurranse i troppen for å holde spillerne skjerpet, så forventningen er et sluttspill. 

Tidspunkt: 21 november

Gruppe C

  • Vålerenga
  • Strømsgodset
  • Mjøndalen IF
  • Sandnes Ulf
  • Hamkam

Lyst å se hvordan vi hadde det i helgen? Trykk her!

Annonse fra Eliteserien: