Oppdatering før sluttspillet!

Hans Christian 33 i verden, Martin med et imponerende NM mens duoen leverte som det sang i gruppespillet!

Annonse:

Mye har skjedd, og mye er å skjer. eSportlaget har fått seg egen videograf, ved navn Cornelius Bassøe. Han går Media og kommunikasjon, å med dette passer han perfekt inn i rollen. Han hjelper til på sosiale medier som Twitter, Instagram og facebook samtidig som han lager alt av videoer til youtube kanalen våres.

Hans Christian med et feilfritt Weekend League før sluttspillet i eSerien. 30 seire og 0 tap gir han en verdens plassering på 33 plass i denne ukens Weekend League. Samtidig høster Hans Christian greie resultater i eClub Worldcup der Mjøndalen deltar for å matches med de beste i verden. Ny signeringen til Mjøndalen leverer resultater det er å sikle av med andre ord. 

Moro å få disse resultatene, spesielt i Weekend League, tidligere vært oppe på 28, 27 så veldig deilig med en 30

— Hans Christian Fostervoll


Martin Landstad Pedersen ble tildelt NM plass via forrige 4 plass i eSerien og ved det så skulle han ikke skuff, igjen går han uten press inn i en turnering å begynner med å vinne over Vålerenga’s Hyper i gruppespillet, landslagsspiller og også NM vinner. Martin røk ut i kvartfinalen mot fjorårets vinner Jerv’s Anders Rasmussen. Å så seg fornøyd med et ellers veldig godt NM.

Jeg viser at jeg er en av landets aller beste fifa spillere, før eserien var det godt å se at nivået og formen var der. Nå skal vi avslutte 2019 med stil med et godt sluttspill

— Martin Landstad Pedersen

Altibox eSerien gruppespill
I gruppespillet der henholdsvis Vålerenga og Strømsgodset var favoritter med at det nesten var et reint landslag som skulle stilles delt på disse to lagene. Men det viste seg at Mjøndalen skulle slå begge to. Vålerenga 1 - 2 Mjøndalen og Mjøndalen 4 - 2 Strømsgodset. Utenom det var det eneste laget som tok poeng fra Mjøndalen, Sandnes Ulf. Det endte 3 - 3, mens HamKam som gikk tapende ut av alle oppgjør tapte 6 - 1 mot Mjøndalen. Vi endte dermed med 10 poeng og førsteplass i gruppen som ga oss direkte plass i kvartfinalen mens toer Sandnes Ulf og tréer Vålerenga må spille play off.

  SVUTP
1Mjøndalen431010
2Sandnes Ulf42117
3Vålerenga42026
4Strømsgodset42026
5Hamkam40040

 

Har du ikke fått med deg hvordan gruppespillet gikk?
Du kan se vloggen, med høydepunkt HER!
Du kan lese om det HER!

Annonse fra Eliteserien: