Startet som en ustemt banjo

Så fikk Mjøndalen seg endelig et Pro Clubs-lag. Det spørs om de kanskje angrer på den avgjørelsen etter den starten vi fikk. 

Annonse:

Å miste poeng på overtid er omtrent like gøy som å bade i brennesler. Og det var den starten vi fikk på vår første dag som representanter for Mjøndalen på FIFA. Vi hoppet med tryne først ned i et hav av brennesler. Du kan gjerne si at FIFA er et spill, men du kjenner litt på presset når du er med et slikt prosjekt. Vi klødde allerede før første kamp. 

Men første kamp gikk faktisk bra. Vi vant 2-0. Stemingen var på topp, men så ble det U,U og U. Hadde du satt penger på det forhånd så hadde du blitt en rik mann. Presset tok oss. Selv internettet tok oss. Ene stopperen slet med lagg og løp rundt som en forvirret katt på dagens tomme eliteseriebaner. I fotball kan du bytte ut en person som sliter med sånt, altså forvirret katt-syndromet, men det kan man ikke på FIFA. Da er man nødt til å se pelsdotten prøve å spille fotball. 

Bedre ble det ikke da vi fikk rødt kort. Da sank stemningen som et skip i 1912. Med flere hundretusen på Streams (Eller 10-20 mann da, hvor de fleste var ekte venner av spillerne) måtte vi alle ta oss i nakken for å ikke eksplodere. Men på overtid klarte vi ikke holde igjen. Både i eksplodering og i forsvar. Vi ledet 2-1, men klarte å slippe til et siste angrep til motstanderen. Den sjansen hoppet de på som en utsultet løve over et fat med påskegodt.

Med å ta en oppsummering av alle resultatene over hele uken så er det ikke så bekmørkt som følelsen vi satt igjen med. Kun to tap på ti kamper klinger faktisk godt i våre ører. Fem uavgjort og kun tre seire klinger litt annerledes, litt som en ustemt banjo. Banjo er neppe et foretrukket instrument å høre på, så derfor vet vi at vi har mer å gå på. Vi skal få stemt den banjoen, og helst bytte til et instrument med litt mer fut i. Mjøndalen

Ukens resultater:
20. April, Mandag

MotstanderResultatLiga
Gockstigen2 - 0Arctic
Diverse FC1 - 1Europa
El Toro Esport2 - 2Liga
ANFA Esport2 - 2Liga

 

21. April, Tirsdag

MotstanderResultatLiga
Enigma Pro Club0 - 1Arctic
King’s sport club5 - 1Europa
VPG Vikings1 - 1Liga

 

23 April, Torsdag

MotstanderResultatLiga
Black Falconz0 - 0Arctic
Lisburn town2 - 1Liga
Plymouth Argyle eSport0 - 3Liga


 

Annonse fra Eliteserien: