Mjøndalen satser på Pro Clubs

Gjør som Queens Park Rangers, Cardiff City og Wigan Athletic.

Annonse:

De tre engelske klubbene satser allerede på egne lag i Pro Clubs på FIFA. I Norge er det kun Odd som har gjort det samme, men nå følger Mjøndalen etter. Fra og med mandag vil MIF eSport være representert i verdens største ligasystem for 11 mot 11 i FIFA. 

– Jeg gleder meg til å komme i gang med dette og være med å bygge opp noe sammen med Mjøndalen, sier Thomas Mile.

Han er manager for nysatsningen og selv svoren Mjøndalen-supporter. 

– Vi har store ambisjoner sammen. Vi ønsker å bli et lag det snakkes om i det norske FIFA-miljøet, sier manageren.

Eget ligasystem
Mjøndalen har allerede markert seg i den norske Eserien med sine spillere der. Når de nå begir seg ut i proklubbs er det et annet system som følger. I stedet for at en mann styrer 11 spillere er det nå 11 personer som skal styre en enkelt spiller hver.

Virtual Pro Gaming er det største ligasystemet I denne spillmodusen. Her konkurrerer lag fra hele verden mot hverandre i ulike divisjonsystemer. Akkurat som i virkeligheten er det både nedrykk, opprykk, cup og europacupspill på agendaen. 

MIF eSport tar over plassen til Intique eSports i Leauge 1 South, den skandinaviske ligaen Arctic Leauge og i Europaligaen. 

Satser på profilbygging
MIF eSport består nå av en gruppe på 20 spillere med folk fra både Mjøndalen og resten av Norge. Store deler av laget har spilt sammen i flere år allerede. Sammen med MIF har de ambisjoner om å bygge opp en merkevare og et lag sammen.

– Nå er vi midt inni en sesong, men i tiden fremover er vi klar for å arrangere prøvespill for andre som har lyst å representere Mjøndalen i ProClubs. I første omgang skal vi sammen være med å bygge opp en profil på laget. Sammen har vi mange spennende tanker på hvordan vi skal gjøre det så det er bare å følge med i Mjøndalens kanaler i tiden fremover.

Se videon HER!
 

Annonse fra Eliteserien: