Mjøndalen med ny signering!

Samtidig har Martin Landstad Pedersen og Alexander Hildre forlenget enda ett år.

Annonse:

Hans Christian Fostervoll er klar for Mjøndalen på en to års kontrakt. HC som han blir kaldt kommer fra Ålesund. Med veldig imponerende statestikk i weekend league der han ligger på 27 wins blir han en veldig viktig ressurs for arbeidet om å hevde seg i eSerien. Med mye trening blant annet ved esport linje på folkehøg skole er han godt rustet for turneringene Mjøndalen skal stille opp i fremover. 

eSport ansvarlig Daniel Sivertsen mener konkurranse om plassen kan hjelpe spillerene å utvikle seg til å bli norges beste.

- Vi har lenge vært på jakt etter enda en spiller. Med enda en spiller i stallen gir det oss større rom til trening, analyser og økt konkurranse. For oss i Mjøndalen så er det viktig og hele tiden ta neste steg, det føler vi Hans Christian kan hjelpe oss med å ta. 

- Mye erfaring, samtidig som han har prestert høyt på de fleste fifa spill, så er vi samtidig trygge på at han vil legge ned arbeidet for å gjøre det like bra på Fifa 20.

Samme dag har Mjøndalen forlenget med Martin Landstad Pedersen og Alexander Hildre, duoen som tok Mjøndalen til en sterk fjerdeplass i tidenes første eSerie. 

- Martin og Alexander har vi lenge hatt en plan om å forlenge med, dette etter kjempe prestasjoner foran skjermen, så en veldig stor lettelse og endelig ha de på papir ut 2020.

Annonse fra Eliteserien: