Martin Landstad Pedersen kvalifisert til eNM!

Martin Landstad Pedersen er kvalifisert til eNM! Etter et gruppespill rett ut av eventyrboka har Martin Landstad Pedersen gjort seg fortjent til en plass i NM.

Annonse:

Mjøndalen IF Esport ble tildelt en plass i eNM der spillerne individuelt får muligheten til å slåss om tittelen som Norges beste FIFA-spiller. eNM i FIFA spilles 5 oktober. Spillmodusen er den samme som i eSeriens gruppespill, såkalt 85-rated, der Martin herjet til tider.

Jeg er veldig fornøyd og stolt over å kvalifisere meg for NM i FIFA for andre år på rad. Jeg håper å kunne forbedre den allerede gode prestasjonen jeg viste i fjor, med å være med og kjempe om seieren.

— Martin Landstad Pedersen


I fjor hadde Martin også et fantastisk gruppespill og gikk inn i sluttspillet som gruppevinner, men allerede i 32-delsfinalen røk han mot Ranheims Johann Færaas. Martin har forøvrig ikke gjort seg bort når det virkelig gjelder, og han er mer enn gira på å nå enda lenger enn sist.

Alexander har ennå en sjanse til å kvalifisere seg via en onlineturnering, og vi satser alt på at vi kan se to Mjøndalen-spillere i årets eNM.
 


Informasjon for NM
Dato: 05. oktober*. 

  • Spill: FIFA20.

  • Konsoll: PS4.

  • Stalltype: 85-rating.

Det blir spilt 85-rated, og der har Martin vist at han er en av landets beste. Jeg har veldig stor tro på at Martin skal klare å komme langt.

— Daniel Sivertsen

Annonse fra Eliteserien: