Lorden abdiserer

HC forlater Mjøndalen til fordel for Jerv.

Annonse:

Mandag morgen ble det klart at Hans Christian Fostervoll pakker sammen sakene i Mjøndalen og reiser sørover mot Grimstad. Han blir dermed den andre spilleren fra Møre og Romsdal som forlater klubben i 2020.

– MIF har realisert drømmen min om å bli profesjonell FIFA-spiller. De tok meg inn på laget og ga meg enorm tillitt helt fra dag én. Jeg er utrolig takknemlig for å være en del av MIFs historie i esporten og ønsker dem lykke til i sesong 3.

Sunnmøringen ble signert i forkant av sesong 2 i sommer, og har bevist at han har kvalitetene som kreves, og vel så det, foran skjermen. HC, også kjent under tittelen «Lord», bidro sterkt sammen med Martin Landstad Pedersen til Mjøndalens første pallplass noensinne i eSerien.

Landstad Pedersen var full av lovord om sin tidligere lagkamerat:

– Det er utrolig synd at HC forlater oss, ettersom han er en toppspiller med fantastiske kvaliteter på og utenfor banen. Han har vært en utrolig god lagkamerat. Jeg ønsker han lykke til videre.

Alle i Mjøndalen Esport takker HC for et flott samarbeid i høst, og resultatene i eSerien og Weekend League snakker for seg selv. Jerv kan glede seg til å jobbe med en som ikke bare er en fantastisk FIFA-spiller, men en også en ambisiøs mann som brenner for esport. Hans Christian har vært enestående på alle måter, og en erstatter vil få store sko å fylle.

Annonse fra Eliteserien: