Første uke i brunt

Tøff start i brunt, midt på tabellen og mye å jobbe med.

Annonse:

Det startet blytungt i en kamp preget av en syk keeper og uflaks av dimensjoner. Motstanderen spilte fra død vinkel vegg med stangen, var fri på åpent mål, og scoret det første målet mot oss. Så startet de offensive problemene, ballen ville ikke i mål. Det ble rett og slett for trangt og for lite rom. Uansett hvor man skjøt fra ble det blokkert.

Med en sånn start kan det kun gå oppover, og poeng ble det, men ikke mer enn ett. Poengfangsten så langt tilsvarer antallet kamper man har spilt. 7 kamper er lik 7 poeng. Den tøffeste ligaen serverer kamper der alle kan vinne, uansett om du er topplag eller ikke. Marginene er små, og det er ikke poengmessig langt opp til førsteplassen. Dit er det bare 9 poeng.

Lagleder Martin Landstad Pedersen kommenterer:
“Spillemessig har vi til tider åpnet godt, men svake avslutninger og for mange tabber bakover har kostet oss dyrt.”

Norges beste keeper. 

En av verdens beste keepere stod og voktet målet i 4 kamper før han tok av seg de virtuelle hanskene for så å legge kontrollen på hylla. Sticky har vært en nøkkel i prosjektet for å få til to stabile lag i Mjøndalen, samtidig som han har vist god vilje til å fremme Pro Clubs-miljøet. Han vil alltid være en Mjøndalen-fan, og en av våre egne. Lagånd, kameratskap og innsats må alltid gå foran, og vi gleder oss stort til å se han komme tilbake på den virtuelle banen.

Underholdende streams på TWITCH med Martin Landstad Pedersen og den gamle Mjøndalen-kjenningen Alexander Hildre serverer kampene live, og dekker øyeblikk man må følge med på. Kamper med spenning og finesse. Stjerner i hver eneste posisjon. Vi snakker om tonnevis med erfaring, en proffspiller fra Finland og flere som har spilt i eSerien står alt servert under kveldsmaten klokken 2100.

Høydepunktene kan du se HER!

Annonse fra Eliteserien: