Alexander Hildre takker for seg!

Hildre ferdig i Mjøndalen, klar for Odd

Annonse:

Jeg vil gjerne få takke for et kjempeartig 2019. Dette har vært litt av en opplevelse, og jeg ønsker Mjøndalen masse lykke til videre.

Dette var det Alexander Hildre hadde å si etter det ble klart at Moldeværingen forlater Mjøndalen til fordel for Odd. Hildre dro på seg den brune drakta før sesong 1 av eSerien i begynnelsen av 2019, og utgjorde en viktig halvpart av et lag som den gang tok seg til en imponerende fjerdeplass.

Martin Landstad Pedersen hadde følgende å si om sin tidligere kompanjong:

Alex har vist at han er en av landets dyktigste fifaspillere i form, og var en knallpartner i sesong 1. Odd har sikret seg en spiller med stor motivasjon, gode ferdigheter og fine holdninger, og jeg ønsker han all lykke videre!

I høstens sesong 2 var ikke Hildre å se med kontrolleren mellom hendene etter nyanskaffelsen Hans Christian Fostervoll. Den energiske herremannen var derimot ivrig med bak kulissene, og var i høyeste grad med på å løfte Mjøndalen frem til en topping av forrige sesong. Bruntrøyene endte på en tredjeplass mot tampen av fjoråret.

Alexander Hildre går ned i Mjøndalen Esport-historien som en kjemperessurs, både sittende foran skjermen og på sidelinjen. Alle i klubben takker for et minneverdig 2019, og ønsker Alex alt vel i Odd.

 

Annonse fra Eliteserien: