0 - 0 er tidenes kjedeligste resultat

Mens resten av Norge er i Loen spiller vi fortsatt for viktige poeng. Men denne uken ville vi dele poeng med alle.

Annonse:

Alexander Schau har tidligere uttalt at han virkelig kan kose seg med en fotballkamp som ender 0-0. Slik er det ikke på FIFA. 0-0 i en virtuell fotballkamp er omtrent like gøy som å spille basketball med en mandarin.

Fotballsupportere vet at man har kamper der man gledelig tar 0-0 i et oppgjør dersom man kan velge. I Pro Clubs kan poengdeling også være bra å få, men det er noe ekstra ergerlig over å ikke klare å score mål. Blir det 1-1 så har man i hvert fall et tidspunkt der man kan juble for at man tar tatt ledelsen eller utlignet. Samme med 2-2, 3-3 og du skjønner resten. Men 0-0? Nei. Da har du 22 mann som bare er skuffet. Ingen klarte å score. Selv den mest udugelige CoD-spilleren kan gå inn i et Warzone-game og få et drap. Dessverre har du ikke en Gulag på FIFA der du kan revansjere en dårlig kamp. En siste sjanse. Et straffespark for å vise at du ikke er så evneveik som du viste noen minutter tidligere.

Poenget mitt var uansett at vi spilte en del uavgjort denne uken, blant annet 0-0 i en kamp.. Folk som er normalt skrudd sammen ville heller oppsummert det på følgende måte: Et skuffende resultat.

Poengdeling i seg selv er ikke den største bekymringen. For nå er det sommerferie og vanskelig å stille det samme laget hver dag. Nå vet jeg ikke hvor alle er, men ifølge feeden på Instagram og Facebook så er 87 % av Norge i Dyreparken i Kristiansand for å se på Kaptein Sabeltann. Og mens vi er inne på det: Hvor i alle dager er Loen og hvorfor er alle der? Kom dere hjem og inn på Pro Clubs. Ta med egen niste.

Mer irriterende enn 0-0 og uavgjort er denne trenden med å lage nick med samme navn. Nå ser vi det daglig. Omtrent hele lag med samme nick som resten av laget. Kanskje er jeg blitt for gammel, eller for lett irritabel, men jeg kan ikke forstå hvordan noen syns det er en kul idé. Du må nesten være en form for hjernevasket med klor for å komme til den konklusjonen. Når ting ikke alltid går så bra på FIFA er det lurt å analysere for å finne ut hvorfor det ikke fungerer. Men i andre tilfeller kan det være lurt å justere negativiteten inn mot for eksempel Loen eller tullinger med samme nick.

Totalt sett har det likevel vært en grei uke på FIFA for oss. Vi ligger i toppen i Arctic League og klatrer stadig i den vanlige ligaen. Jeg vet at flere klubber sliter i disse dager med å stille en full ellever. Det har vi heldigvis klart hver dag. Det er ikke lett å få folk til å prioritere vekk sommerferie, men heldigvis har vi ikke skikkelig sommer i store deler av Norge. Du kan praktisk talt stille inn laguttaket etter Yr om du vil. Der har du et protip til deg som tenker å lage egen klubb. 

Annonse fra Eliteserien: