Vil snu tapsrekke

Tromsdalen vekker ingen gode minner. Det håper Vegard Hansen snur i kveld.

Annonse:

Lørdagens kamp mot Elverum ble av det spesielle slaget siden hele tre spisser måtte forlate banen med skader. De samme tre sitter hjemme når laget skal opp mot Tromsdalen i dag.

Elverum ble en spesiell kamp med fire skader og mange rokkeringer på banen

— Vegard Hansen

- Boye, Jibril og Thomas er ute sammen med Kingsley og Sylling Olsen som ennå ikke er tilbake fra sine skader. Men vi har med 17 gode fotballspillere opp til Tromsø. Nå er det andre som får muligheten og det er fortjent, sier Vegard på telefon.

Tett program

Troppen reiste opp til nord mandag og gjennomførte en treningsøkt der oppe dagen før kamp. Treneren hevder han mønstrer et slagkraftig lag til tross for tett kampprogram (tre kamper på seks dager) og mange skader.

- Vi er nok minst like godt trent som Tromsdalen, så vi skal ikke bruke kampprogrammet eller reisinga som unnskyldning. Vi er godt forberedt og har restituert godt inn mot kampen, sier han.

Vi må gå i krigen

— Vegard Hansen

Mjøndalen har til gode å vinne borte mot Tromsdalen i nyere tid. Fire strake tap har det blitt. Hansen veit hva som må til for å stoppe den rekka.

- Vi møter et hardtarbeidende lag som er vanskelige å møte. Vi må gå i krigen og ha løpskraft og duellkraft og stå i mot. Og samtidig ta vare på de mulighetene vi skaper, sier han.

Snu tapsrekke

Laget har lagt bak seg det noe skuffende uavgjort-resultatet hjemme mot Elverum og er sugne på å sikre seg årets første borteseier. Det blir en viktig kamp med tanke på å holde følge med teten i årets OBOS-liga.

- Elverum ble en spesiell kamp med fire skader og mange rokkeringer på banen. Vi må se bak resultatet. Det var ikke alt vi var fornøyd med mot Elverum, men vi unngikk tap. Faktum er at vi ikke har tapt ennå, sier Vegard. 

Annonse fra Obos-ligaen: