Ungt MIF – lag tapte knepent på Kongsberg

Kongsberg - MIF U15 2-1

Kongsberg - MIF U15 2-1 (0-1)

Et ungt MIF-lag bestående av 11 spillere født 2003/2004 og 6 02-gutter reiste søndag opp til Kongsberg for å måle krefter mot byens 02-gruppe. MIF tok tak i kampen fra start og var det førende laget. Det høye presset ga raskt belønning i form av ballerobringer høyt opp i banen og gunstige posisjoner for gjennombrudd. Dessverre var ikke presisjonen god nok i gjennombruddene, og heller ikke i avslutningsforsøkene. Gutta fikk en tidlig ledelse i kampen, da et innlegg fra frispark ble sendt rett i eget mål av en uheldig KIF-forsvarer. Det var en fortjent ledelse utifra spill og sjanser. Kongsberg overtok noe mer utover i omgangen, og de fikk rom å boltre seg mot våre backer avslutningsvis i omgangen. Omgangen ebbet ut allikevel med ledelse til gutta fra Mjøndalen.

I 2.omgang så vi at vi måtte justere rommene vi ga de i korridor ut mot sidelinja. Kantene måtte bli mer bevisste på returløpene og posisjonsspillet sitt. Dette ga Kongsberg mindre rom i 2.omgang. Noen bytter gjorde noe med relasjonene og graden av kommunikasjonen på banen, men fortsatt var Mjøndalen det spillende og førende laget. Kongsberg skårer i denne omgangen to flotte mål, en markeringsglipp etter et innkast som gjør at de får spillvendt med en god bakromspasning over vårt forsvar, hvor ballen skytes på halvspretten fra hjørnet av 16 meter tilbake i motsatt hjørnet. Andre skåringen er i kategorien årets skåring på Idrettsparken, hvor en spiller fører ball 5 meter fremover i banen og skyter, hvor ballen er limt helt opp i krysset fra 30-35 meter.

Dette U15-laget er i god utvikling, på tross av tapet gjør de en god kamp og er det førende laget store deler av kampen. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Mål:
8 min 0 – 1: Selvmål (Jim W Johansen)
46 min 1 – 1: Kongsberg
75 min 2 – 1: Kongsberg