Unggutt får a-lagskontrakt

Erick Sagbakken (17) tar steget opp.

Annonse:

Erick Sagbakken fra Hurum har signert proffkontrakt med Mjøndalen Fotball.

Vilje og innstilling

Siden 2015 har Erick vært tilknyttet Mjøndalen og utviklingsavdelingen hvor han har spilt for U17, U19 og MIF 2. Nå belønnes han med a-lagskontrakt.

Erick er en svært energisk og løpssterk spiller

— Arne Marcussen

- Hans utvikling har vært veldig bra og vi synes det var riktig og fortjent at gutten fikk kontrakten nå. Erick er en hardtarbeidende og offensiv høyreback som vi tror vil kunne gjøre det godt i klubben fremover. Hans vilje og innstilling er strålende, og det tror vi gir godt grunnlag for fremgang. Vi gratulerer Huringen og vår egen utviklingsavdeling med å ha utviklet nok et talent, sier sportssjef i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen.

Erick kom i sin tid fra moderklubben Huringen hvor han gikk gradene på de aldersbestemte lagene.

- Huringen er veldig stolt av å ha fostret enda en toppspiller. Vi ønsker Erick lykke til i Mjøndalen og gleder oss til å følge utviklingen hans videre, sier Glenn Ugstad i Huringen.

Fremover skal Erick få tøffere matching spesielt i treningshverdagen da han vil delta på de fleste a-lagstreningene og samtidig være aktuell for troppen til OBOS-ligaen.

Utviklingssjef i Mjøndalen Fotball, Arne Marcussen, beskriver Erick som en svært ambisiøs og hardtarbeidende spiller.

- Erick Sagbakken har siden han kom til Mjøndalen fra Huringen i 2015 hatt en rivende utvikling. Han har nå i to år reist fra Klokkarstua til Mjøndalen fem til seks ganger per uke for trening og kamp og har nå fått betalt for sin fantastiske holding og innsats. Erick er en svært energisk og løpssterk spiller og har bekledd både høyre- og venstrebackrollen på MIF 2, U19 og i fjor U17. Spesielt i år har han spilt mange gode kamper i nasjonal serie for G19. Det blir utrolig spennende å følge hans utvikling videre fremover nå hvor han i stor grad vil følge treninger med a-laget, sier Marcussen.

Annonse fra Obos-ligaen: