vegard

- Ubegripelig

Dagen etter stortapet mot Florø er det fortsatt mange spørsmålstegn hos Vegard Hansen.

Annonse:

Mjøndalen fikk en svært utrivelig kveld i Florø onsdag. Hjemmelaget, anført av deres toppscorer Endre Kupen, påførte MIF fire baklengs på en drøy halvtime og kampen endte til slutt med 5-0-tap.

Vi er nødt til å gå "back to basics"

— Vegard Hansen

- Det er helt uvirkelig at det går an å prestere så lavt etter to kamper hvor vi har vært solide. Ubegripelig! Vi var både uheldige og uprofesjonelle. Både strukturelt i laget og individuelt holdt det ikke mål, sier Vegard Hansen.

Forstått alvoret

Torsdag morgen har laget og trenerteamet hatt en gjennomgang av kampen og sammen sett på hvordan og hvorfor ting ble som det ble mot Florø.

- Gutta har vært ydmyke og forstått alvoret, men føler det er vanskelig å sette ord på det. Og de ønsker å fremstå bedre mot Strømmen, sier Vegard.

De skal vise en vinnervilje nok til å slå Strømmen

— Vegard Hansen

Samtidig som at tapet skal fordøyes, så skal det også forberedes til ny kamp allerede søndag.

- Det blir nok noen forandringer. Vi er nødt til å gå "back to basics". Vi må forsvare oss i mindre rom og angripe i større rom. Det motsatte av det vi gjorde i går. Med andre ord bli mer kompakte og gripe overganger når de kommer, sier Vegard.

Revansjesugne

Hovedtreneren frykter ikke noen slagen gjeng når Strømmen står på motsatt banehalvdel på Isachsen stadion søndag.

- Det er en selvfølge at de elleve som starter kampen på søndag er topp motiverte og forberedt. De skal være revansjesugne og vise en vinnervilje nok til å slå Strømmen, avslutter han.

Annonse fra Obos-ligaen: