Uavgjort mot Kongsvinger

Simonas Stankevicius med sitt første mål i brunt.

Lørdag 11. mars tok Kongsvinger i mot Mjøndalen til treningskamp på Gjemselund.

De brune startet med Thomas Sørum og Simonas Stankevicius på topp. Og ellers få endringer fra foregående kamper i vinter.

Kongsvinger, med ny trener i Hans-Erik Eriksen (eks-Follo) for året, gikk for en ballbesittende spillestil. Og fikk først nettkjenning mot MIF. 26 minutter var spilt da Marco Priis Jørgensen rotet det til og hjemmelaget fikk en enkel oppgave med å sørge for 1-0.

Spissens første mål

Kvarteret etterpå kom utligningen. Kingsley fisket opp en retur på venstresiden og slo inn i feltet. Svak avklaring ga Simonas en gylden mulighet fra kloss hold og 1-1. Det var spissens første scoring for klubben.

I andre omgang tok de brune mer og mer over spillet og fikk også ledermålet ved Amahl Pellegrino, som kom inn for Thomas Sørum til pause. Et brudd gikk via Boye og Jonathan Lindseth før Pelle avsluttet klinisk ved første stolpe til 1-2.

Dessverre fikk ikke Mjøndalen beholde ledelsen lenge. Mangelfull markering i forsvaret ga vertenes back Jørgen Richardsen en god posisjon alene med Jørgensen. Og det ble kampens siste scoring og sluttresultat 2-2.

Fornøyd Hansen

- Jeg synes vil løste Kongsvinger godt. De er et spillende lag, men jeg føler vi klarte å markere de ut og hindret de å få til spillet sitt. Vi ble bedre og bedre utover i kampen og i 2. omgang tok vi mer over og burde vunnet kampen. Alt i alt en solid kamp, sa trener Vegard etter kampen.

Han ville ikke konstantere om det var en foretrukket startoppstilling som var å se mot KIL, men gledet seg over å se at en skadeplaget Sørum var tilbake.

- Godt å se Sørum spille én omgang uten problemer. Det nærmer seg med tanke på en første-elver. Men det er tett om plassen og god konkurranse. Gutta viste også at de er godt trent etter en tøff vinter. Eneste minuset i dag er de to unødvendige baklengsene, sa Vegard.

• Keeper: Marco Priis Jørgensen

• Forsvar: Petter Martinsen, William Sell, Ulrik Arneberg, Mads Hansen (Magnus Sylling Olsen 69.min)

• Midtbane: Christian Gauseth, Pontus Silfwer, Jonathan Lindseth, Kingsley Ndidi Olie (Henrik Gulden 69.min)

• Angrep: Thomas Sørum (Amahl Pellegrino 45.min), Simonas Stankevicius (Boye 45.min)