U15 slo Strømmen

De brune vant 2-0!

Lørdag formiddag var det klart for en ny treningskamp og motstander denne gang var Strømmen. Ukas treninger har det vært et stort fokus på å komme seg rundt og frem på kantene for backer og kantspillere. Med dette som fokus var gledelig å se at det første målet til Mjøndalen kom på akkurat denne måten. Philip Wang Jørgensen kom fint rundt på kant og lå inn til en umarkert Sander Skillinghaug som bare hadde å sende den nede bed høyre stolperot, og det stod 1-0 allerede etter 5 minutter.

Mjøndalen kom til flere innlegg fra kant i denne kampen. De stod på og var spillemessig bedre enn Strømmen. Strømmen på sin side var kanskje mer opptatt av å klage på dommeren enn å spille fotball som et lag.

Mjøndalen hadde ballen mest i begge omganger. Det ble gjort flere bytter i pausen uten at vi noe stor forandring i spillets gang. 19 minutter ut i andre omgang satte innbytter Tobias Berg Valle inn kampens andre mål etter nok et fint forarbeid av Philip Wang Jørgensen. Laget skal ha skryt for en god gjennomført treningskamp mot et godt Strømmen-lag.

Nå er det 1 måned til neste hjemmekamp og i den anledning kommer Heming på besøk på Isachsen stadion. Lørdag 12.mars møter gutta Asker på bortebane.

Treningskamp

Mjøndalen U15 - Strømmen 2-0 (1-0)

Tilskuere. ca 40

5 min Sander Skillinghaug

53 min Tobias Berg Valle