Tror på utsolgt Kick Off

Med tre dager igjen går salget av billetter så det suser.

Annonse:

Lørdag 25. mars er det duket for en gedigen fest og oppladning til seriestarten for Mjøndalens a-lag - nemlig Kick Off. Det hele skjer i Mjøndalshallen.

KLIKK HER FOR BILLETTKJØP!

Nå aner klubben et håp om utsolgt Kick Off - og dermed tidenes oppslutning.

- Løssalget på nett hittil er langt mer enn forventet. Vi trodde mesteparten av gjestene ville kjøpe i døra, men onsdag formiddag er allerede halvparten av billettene solgt på nett. Det lover godt, sier arrangementansvarlig i Mjøndalen Fotball, Arne Ellevset.

Ber folk sikre seg billett

Arrangementet har kapasitet på 1.000 publikummere. Forsetter salget på nett i samme fart, vil det kun være noen få billetter igjen i døra.

- For å være sikker på å komme inn anbefaler vi folk å kjøpe billetten på nett. Veldig kjedelig om vi må nekte noen inngang, men vi kan ikke ta inn flere enn hva lokalet tåler. Dette blir uansett en veldig bra kveld og hyggelig å registrere så god respons på opplegget vi har satset på i år, sier Ellevset.

Kvelden starter med Fotballshow hvor en taletrengt gjeng skal dele av sine historier samt noen overraskelser. Deretter skal naturligvis årets a-lagstropp på scenen hvor også årets drakt blir lansert.

Booket bandet selv

For å avslutte kvelden med et smell er rockebandet Valentourettes booket inn. Det var Kenneth Karlsen og Vegard Hansen som sørget for den signeringen.

- Da vi så bandet spille i romjula, så bestemte vi oss nesten der og da på at disse måtte spille på Kick Off. De har en utrolig energi på scenen og med låtmaterialet til Jokke & Valentinerne blir det vanvittig trøkk. Perfekt for Mjøndalen, sier Karlsen.

KLIKK HER FOR BILLETTKJØP!

Annonse fra Obos-ligaen: