Tar ingen sjanser

Mjøndalen tar cupoppgjøret mot Vestfossen på alvor.

Annonse:

Så lenge Vegard Hansen har vært hodetrener i Mjøndalen (2006 - ) har ikke klubben røket i 1. runde av NM. I årets norgesmesterskap hevder han det er lite som tilsier at den statistikken brytes.

- Vi er godt forberedt og stiller med et godt lag med gode spillere. Jeg er ikke redd for å tape. Vi har tatt ut et sultent lag med spillere som ønsker å vise seg frem. Stallen vår teller 24 spillere så vi har nok kvalitet å ta av, selv om noen spillere får hvile på grunn av småskader, sier Vegard.

Gressbanen til Vestfossen er i følge Vegard anført i bortelagets farger, altså en brun matte. Men han mener det skal være bra nok til å dominere mot 3. divisjonslaget fra Øvre Eiker.

- Banen er jevn og sånn som gressbaner pleier å være på våren. Vi trente en økt på Vassenga i går for å få følelsen av naturgress og tar noen forhåndsregler. Men i all hovedsak skal vi spille vårt spill, sier han.

To kvartfinaler har Vegard fått oppleve i Mjøndalen. Selv om han ikke ønsker å gå høyt ut foran årets NM-start, så innrømmer han at han har en drøm å få oppleve Ullevaal en sen høstdag.

- Som OBOSligalag har man helt klart en sjanse til å gå hele veien, selv om det ikke er en definert målsetting. Det har flere klubber vist oss de senere årene. Cupen er viktig for oss av to grunner; opplevelser og penger. I min tid har cupen brakt inn millionbeløp til klubben som igjen har vært med på å bygge Mjøndalen til det det er i dag, sier han.

Annonse fra Obos-ligaen: