Syvende seier på rad

Dessverre ingen smultring denne gangen, men tre nye poeng og nye steg mot kvalik til Eliteseriespill 2018.

Høydepunkter fra Mjøndalen - Fredrikstad:

Etter en rolig halvtime på Isachsen Stadion skulle det straks ta full fyr i teltet. For etter 35 minutter får Mjøndalen sitt første mål. Mathias Fredriksen bruker sin teknikk langs høyrekanten, har med seg Mads Hansen på overlapp, som blir spilt igjennom av ovennevnte, den rutinerte høyrebacken sender en flott pasning inn i 16-meteren, der stod Boye som sendte kula i nota og dermed 1-0 til hjemmelaget.

Med fortid i den brune trøya

Fredrikstad på sin side svarte kjapt og utliknet til 1-1 bare et par minutter senere. Da var det jo ingen overraskelse heller at det var den gamle kjenningen, Sanel Kapidzic som satt den for bortelaget.

Like før pause skulle Mjøndalen få en sjanse til, denne gang på frispark. Quint Jansen stilte seg opp for og ta det. Klemte til, rett på bortelagets keeper som ga retur, da reagerte Pellegrino raskest av dem alle og satte inn 2-1 ledelsen. De brune kunne gå inn til pause med senkede skuldre.

Etter hvilen kom Fredrikstad igang best, alene med keeper kommer nok engang Sanel som prøver på scoring nummer to men blir nektet av en mesterlig Makani som holdt tett denne gang.

Sylling Olsen ville også være med

I det 83.minutt ble toppscorer Pellegrino tatt av banen, inn kom Magnus Sylling Olsen. Dette skulle vise seg og være avgjørende for Mjøndalens del. For i det 88.minutt danser Mathias Fredriksen med bortelaget nede ved dødlinjen, legger inn til Magnus som setter spikeren i kista med pannebrasken.

Det ender med 3-1 til hjemmelaget som får sin syvende seier på rad. For første gang på syv kamper slipper vi også inn mål, men det resulterte heldigvis ikke i noe poengtap.

Fredrikstad derimot har nå fått en særdeles vanskelig oppgave foran seg med og beholde plassen i OBOS-Ligaen.