Ny sliteseier mot Svelvik

På Solbakken kunstgress måtte MIF2 slite for tre poeng fredag kveld.

I forsommervarmen kunne det friste mer med reker og hvitvin langs den vakre Drammensfjorden, men vårt unge lag var forberedt på en hard batalje for å få med seg tre poeng fra turen rett over fylkesgrensa.

Vi dominerte banespillet, men hjemmelaget spilte lurt og tettet godt igjen bakover. Samtidig visste vi fra tidligere at det er et lag som er farlige på kontringer. Før pause traff Henrik Gulden treverket (som strengt tatt på dagens baner er av metall), bortsett fra det var det mest interessante at vi måtte bytte til gule (!) drakter før det var gått ti minutter av kampen. På grunn av motlys hadde den ene assistentdommeren store problemer med å skille lagene i sola.

Men gult er som kjent kult, og spillerne taklet den mentale utfordringa det er å ha et såpass stort overtak i banespillet godt. Imidlertid ville det seg ikke å få ballen i mål før det var gått snaut åtti minutter. Da fyrte kaptein Sebastian Hansen av kanonen, ballen gikk så vidt i en Svelvik-spiller og keeper var endelig utmanøvrert.

Etter dette måtte Svelvik lenger frem på banen for å klare en utlikning. Dermed åpnet kampen seg mer, og etter 87 minutter doblet inbytter Tony Johannesson ledelsen. Og det ble sluttresultatet. Vi kunne heldigvis ta med tre poeng hjem til Mjøndalen. Da topper vi tabellen, men faller ned til andre plass hvis Modum vinner borte mot DBK mandag.

DBK er for øvrig også vår neste motstander i 4. divisjon. Kampen finner sted på Isachsen stadion 28. mai. Avspark er som vanlig 19:00. Møt gjerne opp!